Düzce ve Budak Mahallelerinde İsale Hattı Çalışmaları devam Ediyor

MASKİ Genel Müdürlüğü,Arapgir İlçesi Düzce ve Budak mahallelerinekaynak suyu getirecek olan isale hattı yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü,Arapgir İlçesi Düzce ve Budak mahallelerinekaynak suyu getirecek olan isale hattı yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Düzce ve Budak mahallelerinde sık sık arızalanan eski isale hattında arazi şartlarının çetin olması nedeniyle arızaya müdahalede zorlanılıyor ve bu işlem zaman alıyordu.MASKİ bu durumu ortadan kaldırmak için 2. etap içmesuyu çalışmaları kapsamında Düzce ve Budak mahallelerinde sürdürdüğü içmesuyu isale hattı çalışmalarında 2 bin 800 metrelik bölümü tamamladı. 

MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu:“Zorlu coğrafyaya sahip mahallelerimize su ulaştırmak için çalışıyoruz”

Konuyla ilgili bilgi veren MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu: “Düzce ve Budak mahallelerindeiçmesuyu isale hattı inşaçalışmalarımız sürüyor.Çalışmalarımız bölgenin zor koşullarında yoğun bir şekilde sürüyor.Çalışmalarda 2 bin 800 metrelik bölüm tamamlandı. Burada isale hattı yenileme çalışmalarımıza başlamadan önce araçların bölgeye gelebilmesi için yol açma çalışmaları yapmıştık.MASKİ olarak Malatya merkez ve ilçelerinde en uzak noktayı, en zor koşulları mazeret olarak görmeden 7/24 esaslı olarak çalışıyoruz. Amacımız kentimize sağlam ve uzun yıllar hizmet edecek.Çalışmalarımız tamamlanınca Düzce ve Budak mahallelerinin isale hattı tamamen yenilenecek” dedi.
 

Bakmadan Geçme