Ebegem Eğitimleri Devam Ediyor

Ebegem Eğitimleri Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM), bünyesinde farklı dallarda eğitim veren kurslarla gençlerin gelişimlerine ve geleceklerine katkı sağlamanın yanında kişilere el becerileri ve yeni hobiler kazandırmaya da devam ediyor.

TEMEL ARAPÇA DİL EĞİTİM KURSU 
EBEGEM bünyesinde başlatılan ve uzman eğitmenler tarafından verilen Temel Arapça Dil Eğitim Kursları devam etmekte. 31 Ekim 2017 tarihinde başlayan Bayan Arapça A1 ve A2 kurları uzman hocalar tarafından verilen eğitimlerini sürdürüyor. 120 saat Temel Arapça Dil Eğitimi alacak kursiyerlere, kurs sonunda Milli Eğitim İl Müdürlüğü onaylı sertifika verilecek. Özellikle İlahiyat Fakültesi öğrencileri, Kur-an Kursu öğreticileri ve kişisel birikimlerini yükseltmek isteyenlere yönelik sürdürülen Arapça dil eğitim kurslarına kayıtlar devam ediyor. 

İNGİLİZCE DİL EĞİTİMİ
Evrensel bir dil olan ve modern dünya koşullarını yakalamak için birçok iş alanında zorunlu hale getirilen İngilizceyi öğrenmek isteyen vatandaşlarımız için başlatılan temel İngilizce kurslarına yeni dönem için kayıtlar devam ediyor. 13 Kasım 2017 tarihinde başlayacak ilk kur eğitimleri 8 Aralık 2017 tarihinde sona erecek. 120 saat sürecek ve 13 Kasım Pazartesi günü başlayacak İngilizce eğitimlerine kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlarımız başvurular devam ediyor. 

EL SANATLARI KURSU 
Gençlerin gelişim ve geleceklerine katkı sağlamanın yanında onlara yeni el becerileri ve hobiler kazandırmayı da amaçlayan EBEGEM, 13 Kasım 2017 tarihinde başlayacak El Sanatları kursuyla 7 ay sürecek olan eğitimlerine başlıyor. 
Ahşap Boyama ve vernikleme eğitimlerinin yanı sıra Filografi ve Tel Kırma derslerinin de verileceği eğitimlerde bütün temel malzemeler EBEGEM tarafından karşılanacak. Özellikle bayanlar tarafından yoğun katılımla sürdürülen dersler sonucunda üretilen çeşitli objeleri sergileyerek kültürel değerlerimizi yansıtan bayanlar bir yandan da ev ekonomilerine katkı sağlıyor. 
13 Kasım 2017 tarihinde başlayacak ve 7 ay sürecek olan el sanatları eğitimleri 30 Mayıs 2018’de sona erecek. Kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlarımız İzzetpaşa Mahallesi Şehit Yüzbaşı Tahir Caddesi NO:19’da bulunan Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi’ne başvuruda bulunabilirler veya 0 (424)  238 37 95 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirler.
 

Bakmadan Geçme