Ebegem Gençlere Destek Olmayı Sürdürüyor

EBEGEM, farklı dallarda gençlerin gelişimlerine ve geleceklerine katkı sağlamayı sürdürüyor. 

Şehrimizin Sosyal Üniversitesi olarak dört yıldan beri hizmete devam eden Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme ve Eğitim Merkezi (EBEGEM), farklı dallarda gençlerin gelişimlerine ve geleceklerine katkı sağlamayı sürdürüyor. 
Evrensel bir dil olan ve modern dünya koşullarını yakalamak için birçok alanda zorunlu hale getirilen İngilizceyi öğrenmenin yanında, ilimizde faaliyet gösteren küçük, orta ölçekli işletmelerin maliyet muhasebelerini de tutabilecek elemanların yetiştirildiği EBEGEM, farklı dallarda açtığı kurslarla gençlerin hayatına fayda sağlıyor. 
MALZEMELER EBEGEMDEN
Gençlerin sadece bilgisayar ve muhasebe alanında değil, aynı zamanda yeni el becerileri ve hobiler kazanmasını da amaçlayan EBEGEM, Ahşap Boyama ve Vernikleme Eğitimleri, Filografi ve Tel Kırma derslerini de sürdürüyor. Verilen eğitimlerde bütün temel malzemeler ise EBEGEM tarafından karşılanıyor. Özellikle bayanlar tarafından yoğun katılımla sürdürülen dersler sonucunda üretilen çeşitli objeler sergilenerek ev ekonomilerine katkı sağlıyor.
KAYITLARIN DEVAM ETTİĞİ KURSLAR 
Elazığ Belediyesi’nden yapılan açıklamada, EBEGEM bünyesinde eğitim veren birçok kursun müracaatlarına yönelik herhangi bir sınırlamanın olmadığı belirtilerek, Bilgisayarlı Muhasebe, Bilgisayar İşletmenlik Programı, Bayan Arapça A1, A2 kuru, İngilizce A1, A2 kuru, El Sanatları, Diksiyon ve Güzel Konuşma derslerinin de ön başvurularının hala devam ettiği kaydedildi. Açıklamada ayrıca EBEGEM bünyesinde ücretsiz olarak verilen derslere katılmak isteyenlerin, İzzetpaşa Mahallesi Şehit Yüzbaşı Tahir Caddesi No.19’da (belediye lojmanları yanı) bulunan Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme ve Eğitim Merkezi’ne başvuruda bulunmaları gerektiği belirtildi. Adaylar ayrıca 0 (424) 2383796 numaralı telefonu arayarak detaylı bilgi alabilirler.

Bakmadan Geçme