Ebegem'de Data Soft Eğitimleri Başlıyor

Şehrimizin Sosyal Üniversitesi olarak dört yıldan beri hizmete devam ediyor.

Şehrimizin Sosyal Üniversitesi olarak dört yıldan beri hizmete devam eden Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme ve Eğitim Merkezi (EBEGEM),  farklı dallarda bünyesinde açılan yeni dönem kurslarla gençlerin gelişimlerine ve geleceklerine katkı sağlamaya devam ediyor. 
Özellikle ilimizde faaliyet gösteren küçük, orta ölçekli işletmelerin maliyet muhasebelerini tutabilecek ve bugünün donanımlarına sahip eleman yetiştirebilecek “Bilgisayarlı Muhasebe Kursu” ile birçok gencin iş hayatındaki başarısını artıran EBEGEM, şimdide aynı kurs bünyesinde muhasebenin farklı dallarında eğitim vermeye hazırlanıyor. Hali hazırda devam eden Muhasebe Finansman eğitimlerinin yanında, ön muhasebe eğitimleri olan Logo Go, Netsim, Akınsoft dersleri ile genel muhasebenin temel programı olan Data Soft eğitimleri de uzman hocalar eşliğinde verilmeye başlanacak. 
KAYITLAR BAŞLADI
Elazığ Belediyesi’nden yapılan açıklamada, kurs müracaatlarına yönelik herhangi bir sınırlamanın olmadığı belirtilerek, Data Soft Eğitim Programı derslerine katılmak isteyenlerin İzzetpaşa Mahallesi Şehit Yüzbaşı Tahir Caddesi NO.19’da (belediye lojmanları yanı) bulunan Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme ve Eğitim Merkezi’ne(EBEGEM) başvuruda bulunmaları gerektiği belirtildi. Adaylar ayrıca 0 (424) 2383796 numaralı telefonu arayarak detaylı bilgi alabilirler.

Bakmadan Geçme