Elazığ'a 'Sosyal Yaşam Merkezi' kurulacak

Elazığ'a belediye tarafından Sosyal Yaşam Merkezi kurulacak.

ELAZIĞ - Elazığ Belediyesince 54 bin metrekare alana kurulacak yaşam merkezinde oyun ve park alanı, olimpik yüzme havuzu, akvaryum, atletizm pisti, yürüyüş, koşu ve bisiklet yolu bulunacak

Doğukent Mahellesi'nde 54 bin metrekare alana kurulacak yaşam merkezinde oyun ve park alanı, olimpik yüzme havuzu, akvaryum, atletizm pisti, yürüyüş, koşu ve bisiklet yolu bulunacak.

Belediyesi Başkanı Mücahit Yanılmaz, yaptığı açıklamada, merkezin kurulacağı Doğukent Mahallesi'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, yeşili korumanın ve geleceğe taşımanın en önemli görevleri olduğunu söyledi.

Yanılmaz, Elazığ'ın birçok alanında sosyal yaşam alanı oluşturacaklarını dile getirerek, bu kapsamda çok yönlü çalışmalara başladıklarını belirtti.

Doğukent Mahallesinde 54 bin metrekare alanın 24 bin metre karesini park alanı yapacaklarını anlatan Yanılmaz, şunları kaydetti:

"Buraya olimpik yüzme havuzu yapacağız. Yapacağımız akvaryum bölgemizdeki en önemli tesislerden biri olacak. Bölgemiz insanı tüm balıkları akvaryumda görme imkanını bulacak. Atletizm pisti olacak. Yürüyüş, koşu ve bisiklet yolları yapacağız. Alanda tartan koşu pist de bulunacak. Doğukent Mahallesi tam bir spor kompleksiyle iç içe olacak. Bu alan kentimizin cazibe merkezi olan alanlarından biri olacak."

Bakmadan Geçme