Elazığ Belediyesi Yapex'in İlgi Odağı Oldu

Elazığ Belediyesi, Antalya Expo Center’da düzenlenen ve Türk yapı endüstrisinin geleneksel buluşma noktalarından biri haline gelen Uluslararası Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı’nda açtığı stant ile ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.
HARPUT’UN TANITIMINA KATKI 
Yerli ve yabancı firmaların yanı sıra belediyelerin de katıldığı fuarda, Elazığ Belediyesi tarafından açılan stantla ilimizin tarihi ve kültürel mirasının yaşatılmasına ilişkin hayata geçirdiği projeler yazılı ve görsel sunumlarla ziyaretçilere aktarılmak üzere görücüye çıkarılıyor.
Özellikle UNESCO yolunda emin adımlarla ilerleyişini sürdüren Harput’un hak ettiği değeri bulması ve binlerce yıllık kadim tarihinin gelecek nesillere aktarılması için sürdürülen çalışmaların konuklara anlatıldığı fuarda hem Elazığ’ın hem de tarihi değer Harput’un tanıtımına katkı sunuluyor.
STANDA ZİYARETÇİ AKINI
İlginin yoğun olduğu Elazığ Belediyesi standına Türkiye’nin dört bir tarafından gelen çok sayıda ziyaretçinin ve Antalya’da yaşayan hemşerilerimizin yanı sıra idareci ve bürokratlarda ziyaretlerini sürdürüyor.
Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Kastamonu Belediyesi meclis üyeleri, Antalya Elazığlılar Dernek Başkanı Kürşat Yeşilkaya ve çok sayıda vatandaşın ziyaret ettiği Elazığ Belediyesi standında konuklar hem Elazığ ve Harput’ta yer alan tarihi mekânlar hem de ortak değerlerimiz olan bu mekânlarda gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi sahibi oluyor. 

Bakmadan Geçme