Elazığ'da 'Genç Yaşam Merkezi' açıldı

Elazığ Belediyesi ve Akıncılar Derneği tarafından yürütülen projeyle gençlere yönelik 'Genç Yaşam Merkezi' açıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında Kültür Park'ta açılan merkezdeki sosyal, sportif ve kültürel alanlarla gençlere hizmet verilecek.

Merkezin açılış töreninde konuşan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, belediye olarak sadece yol, park ve kaldırım yapmakla yetinmediklerini, sosyal ve kültürel faaliyetlerin de önünü açmaya gayret gösterdiklerini belirtti.

2017 yılı içerisinde toplam 15 adet spor ve yaşam merkezini kente kazandıracaklarını ifade eden Başkan Yanılmaz, şunları söyledi:

"Elazığ Belediyesi olarak gençlerimiz neredeyse biz oradayız. Onların rahat etmesi, huzurlu olması ve geleceğe daha güzel ortamlarda hazırlanması için her türlü çalışmayı yapıyoruz ve yapmaya devam deceğiz inşallah."

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sedat Acar ise, gençlere yönelik bu tür merkezlerin kurulmasını önemsediklerini dile getirdi.

Müdürlük olarak kendilerinin de böyle merkezlerin açılmasına gayret gösterdiklerini ifade eden Acar, "Gençler demek geleceğimiz demek. Bizler gençliğimize sahip çıkamadığımız zaman geleceğimizi bitirmiş oluruz. Genç olmadan hiçbir şey olmuyor." diye konuştu.

Bakmadan Geçme