Elazığ Rengarek

Elazığ Belediyesi'nin şehrin genelinde sürdürdüğü yeşillendirme çalışmaları Doğukent ve Ulukent Mahallesi ile devam ediyor.

Özellikle Şehit Polis Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nin hizmete açılmasıyla birlikte daha fazla canlılık kazanan doğu mahallelerimiz, belediye ekiplerinin gerçekleştirdiği bitki dikim ve ağaçlandırma çalışmalarıyla birlikte rengârenk bir görünümle vatandaşları karşılıyor.  
YENİ AÇILAN YOLLARIN ÇEVRESİ YEMYEŞİL 
Şehir Hastanesi dolayısıyla doğu mahallelerimize komşu illerden gelen vatandaşlar ile hemşerilerimizin, daha modern ve sağlıklı bir çevreyle karşılaşması için çalışmalarını sürdüren Elazığ Belediyesi, yeni açılan bütün imar yollarının çevresini yeşil bir görünüme kavuşturdu. Orta refüj ve kaldırımları ağaçlandıran belediye ekipleri toprak dolgu ve tesviye çalışmalarının ardından çim ekimi ve mevsimlik çiçek dikimi çalışmalarını da gerçekleştirdi.
DÖRT MEVSİM RENGÂRENK BİR ELAZIĞ İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK
Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada ekiplerin orta refüj, kavşak ve parklarda mevsimlik bitki ve ağaç dikim çalışmalarının belirli bir program dahilinde sürdürüleceği ifade edilerek, dört mevsim yeşil Elazığ’ın görümünün korunacağı belirtildi.
 

Bakmadan Geçme