Elazığspor'dan Başkan Yanılmaz'a Ziyaret

Elazığspor yönetim kurulu üyeleri ve futbolcuları, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı makamında ziyaret ettiler. 
Ziyarete Elazığspor Basın Sözcüsü Cengiz Gülaç, Elazığspor Takım Kaptanı Onur Güney ve futbolcular katıldı.
Ziyarette konuşan Elazığspor Basın Sözcüsü Cengiz Gülaç, Elazığspor’u büyük bir borç ile devraldıklarını ve çok aşamalar kat ederek ilerlediklerini belirtti. Elazığspor’un bir aşama kaydettiyse bunun da Başkan Yanılmaz sayesinde olduğunu ifade eden  Gülaç, Elazığspor camiası ve futbolseverler adına Başkan Yanılmaz’a teşekkür etti.
“Başkan Mücahit Yanılmaz,  Elazığspor’a sahip çıkmasaydı bu kulüp olmayabilirdi” diyen Elazığspor kaptanı Onur Güney desteklerinden dolayı Başkan Yanılmaz’a teşekkür etti.
Ziyarette konuşan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise Elazığspor’un herkesin sevdası olduğuna vurgu yaparak şunları ifade etti.
“Elazığspor bu yıl iyi başladı ve iyi de gidiyor. Tabi ki hedefimiz süper lig. Elazığımıza süper lig yakışır. Şu anda takımdaki birlik, beraberlik ve yardımlaşma anlayış da bizi Süper lig’e taşır. Bu anlayışı hiçbir zaman kaybetmememiz lazım.” Dedi. Oyuncular kadar seyircilerin de önemli olduğunu vurgulayan Başkan Yanılmaz, takıma kattıkları güç için seyircilere ve nazik ziyaretlerinden dolayı Elazığspor yönetim kurulu üyelerine, futbolculara teşekkür etti.
Daha sonra Elazığspor kaptanı Onur Güney tarafından Başkan Yanılmaz’a Elazığspor forması hediye edildi.
 

Bakmadan Geçme