Emekliler Başkan Avşar'dan Toki İçin Yardım İstedi

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimler Malatya Şube Başkanı Mehmet Tangüner ve yönetimi MHP(Milliyetçi Hareket Partisi) İl Başkanı R.Bülent Avşar’ı ziyaret ederek, hem hayırlı olsun ziyaretinde bulundu, hem de derneğin sorunları hakkında yardım istediler. 
Malatya’da bir umut olan MHP İl Başkanı R.Bülent Avşar, Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimler Malatya Şube Başkanı Mehmet Tangüner ve yönetiminin de umudu oldu. Tangüner ziyarette, “Derneğim ve yönetimim adına hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunuyoruz. Derneğimizin 6 bine yakın üyesi bulunmaktadır. Üyelerimize verdiğimiz ,müracaatlarını aldığımız ancak bir türlü faaliyete geçiremediğimiz TOKİ ile sorunlarımız bulunmaktadır. Üyelerimizin yüzde 80’inden TOKİ evleri için müracaat aldık. Emeklileri hep arka bahçe olarak görmekteler. Milletvekillerimizden , Siyasi İl Başkanlarımızdan ve Bakanlarımızdan Emekliler için TOKİ evleri hakkında söz almış olmamıza rağmen ,geçen süre zarfında konu ile ilgilenen olmadı. Elazığ, Silifke Şanlıurfa ve Kayseri gibi illerde emeklilere toki ile ilgili inşaatların devam ettiğini belirtmek isterim. Ama Malatya’da halen biz bir yer bulamadık. Zaman zaman gündemde emeklilere toki için söz verildi şeklinde beyanatlar yayınlanmakta olmasına rağmen ,tutulan bir söz yok maalesef”ifadelerini kullandı.

Başkan Tangüner ,15 Temmuz’da Türkiye’nin selameti açısından göstermiş olduğu özveriden dolayı MHP Genel Başkanı Dr.DevletBahçeliye’de teşekkür ediyorum.Tangüner” Hakikaten 15 Temmuz süreci ve şimdide Afrin operasyonunda Sayın Bahçeli’nin Türkiye için vermiş olduğu net kararlardan dolayı sizin aracılığınızla teşekkür ediyoruz” dedi. 
Konu hakkında gerekli girişimleri yapacaklarını dile getiren MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar,” Yaşlılarımız bizlerin her zaman başımızın tacıdır. Sizlerin sorunları hakkında gerekli yerlere girişimlerimiz olacaktır. Toki konusunda hakkınız olan yeri temin konusunda gerekli mercilerle görüşeceğiz. Önce Ülkem ve Milletim, Sonra Partim ve ben sözüyle hareket eden bir lidere sahibiz. 15 Temmuz ve Afrin Operasyonunda vermiş olduğu kararlar Türkiye’nin selameti açısından çok önemlidir. Rabbim birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın. Afrin deki ordumuzu Rabbim muzaffer eylesin inşallah” dedi..
 

Bakmadan Geçme