Eryaman Gençlik Spor Kulübü'nden Başkent'in voleybol ve basketbol altyapısına büyük katkı

Eryaman Gençlik Spor Kulübü, yetiştirdiği genç sporcularla Başkent'in voleybol ve basketbol altyapısına büyük katkı sunuyor.Ankara voleyboluna 2014 yılında katılan Eryaman Gençlik Spor Kulubü çok kısa zaman zarfında 2. Lig'e yükseldi....

Eryaman Gençlik Spor Kulübü, yetiştirdiği genç sporcularla Başkent’in voleybol ve basketbol altyapısına büyük katkı sunuyor.

Ankara voleyboluna 2014 yılında katılan Eryaman Gençlik Spor Kulubü çok kısa zaman zarfında 2. Lig’e yükseldi. Toplamda 150 öğrencisi olan kulüp voleybol ve basketbol altyapılarının yanı sıra sporun diğer dallarında da başarılı sonuçlar almaya devam ediyor.

Kendi altyapısında yetiştirdiği sporcular ile 2. Lig’de yer almaya devam eden kulüp, kendi çabaları ile ayakta durmaya çalışıyor. ASO Teknik Koleji Spor Salonu’nda antrenmanlarını sürdüren kulübün başkanlığını Mustafa Düz yürütürken, antrenör kadrosu ise Bekir Mert Kuzu, Gökçe Kaya, Ahmet Erdayandı’dan oluşuyor.Kulübün genel koordinatörlüğünü ve antrenörlüğünü yürüten Hülya Düz yaptığı açıklamada, henüz yeni bir kulüp olmalarına rağmen her geçen gün ilginin arttığını gördüklerini belirterek, "Amacımız Türk gençliğine iyi şekilde hizmet etmek. Bölgedeki gençlerimize sporu sevdirmek ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak istiyoruz" dedi.

Bakmadan Geçme