Eski Malatya'nın Alt Yapısı Tamamen Yenilendi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Eski Malatya bölgesinde devam eden alt ve üstyapı çalışmalarını yerinde inceleyerek açıklamalarda bulundu.

İnceleme gezisine Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, ilgili Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve Mahalle Muhtarları katıldı.

Muhtar Sayın: Bizleri son derece mutlu etti
Çalışmaların yapıldığı mahalle muhtarları adına bir konuşma yapan Alacakapı Mahallesi Muhtarı Nafiz Sayın, “Büyükşehir Belediyemiz tarafından mahallelerimizde DMA (Ölçülebilir Alt Yapı Sistemi) çalışması gerçekleştirildi. Bu çalışmaların mahallelerimizde başlatılması ve kısa süre içerisinde tamamlanması bizleri son derece mutlu etti. Bu çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır’a ve Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a teşekkür ediyorum. 
Altyapı çalışmalarının tamamlandığı ana caddelerimizde Büyükşehir Belediyesi ara sokaklarda ise Battalgazi Belediyemiz yol çalışmalarına başladılar. Mahallelerimizde koordinasyonlu bir şekilde yapılan çalışmalar bizleri mutlu ediyor. Bu çalışmalar sonrasında Eski Malatya’nın daha temiz ve güzel günlere kavuşacağına inanıyorum. “ dedi. 

Gürkan’dan Başkan Çakır’a teşekkür
Yapılan çalışmaları yerinde görmek amacıyla AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile birlikte Eski Malatya’ya geldiklerini belirten Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise “Büyükşehir Belediye Başkanımız mevcut mahallelerimizdeki altyapı çalışmalarının biran önce tamamlanması ve akabinde asfaltının yapılması için ekiplerine gerekli talimatları verdi. Battalgazi, tarihi geçmişi olan aynı zamanda ziyaretçisi fazla olan bir mekân. Burası Malatya’nın vitrini sayılıyor. Altyapı ve üstyapıdaki eksikliklerin biran önce tamamlanması gerekiyordu. Bu anlamda Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın göstermiş olduğu gayret ve çabadan dolayı teşekkür ediyorum. Milletvekilimize de bizleri yalnız bırakmayarak yapılan hizmetlerde bizlerin yanında olması çok önemli.“ dedi. 

Bakmadan Geçme