Fendoğlu,'Başkanımız Kısa Zaman İçinde Büyük Başarılara İmza Attı'

27.Dönem Cumhurbaşkanlığı ve milletveklliği seçimlerinde Malatya Milletvekili olan Mehmet Celal Fendoğlu teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.

İl Başkanı R.Bülent Avşar ve yönetimini ziyaret eden Fendoğlu,"7 ayda il başkanımız büyük başarı elde etmiştir" dedi.
Teşekkür ziyaretlerine devam eden Mehmet Fendoğlu," MHP'nin  bu seçimdeki tutumu durumu ne olacak diye bir takım yazılı ve görsel basınında  anketler üst üste patlıyor. Yüzde 5,5- 6 gibi  ve 18 -19 milletvekilliği verilmiş bir kamuoyu vardı. Ama bu dönemde Malatya'da 38 tane  aday adayı vardı. Bu dönemde patlama oldu. Bu gerek İl Başkanımızın , İlçe başkanımızın , Ülkü Ocakları başkanımızın ve siz değerli yönetim kurlu üyelerimizin 7 aylık gibi kısa bir zamanda başarı  ve çalışmadır. Dolayısıyla bu gururu bu zaferi  içinizde doya doya yaşayın. Ananızın hak sütü gibi helal olsun. Bugün bir teşekkür konuşması için İl Başkanımız , gardaşım dostum  Bülent Avşar ve yönetimine geldim. Allah nasip ederse bundan sonraki süreçte daha başarılı olacağız. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın. Önümüzde 9 aylık gibi kısa bir zaman var. Yerel seçimlerde alacağımız belediyelikler ile daha güçlü olacağız. Bu süre içerisinde herkes kendi eksiğini gördü. Tüm ilçelerde MHP oylarını yükseltmiştir.
Milliyetçi Hareket Partisi Malatya'da İl Başkanımız başda olmak üzere, İlçe  Başkanlarımız ve ülkü ocaklarımızla dahada güçlendireceğiz."dedi.
MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar ,"Biz çalışmalarımızı göreve geldiğimiz gün yaptık.Tüm teşkilatlandırmamızı ve Kadın Kollarımızı kurduk.Ve seçimde başarılı olduk. Bilge liderimize mahçup olmadık. Malatyalı hemşerilerimize mahçup olmadık.Güzel çalışmalar yaptık. Bütün çalışmalarımız ile birlikte titiz bir çalışma içerisine girdik.16 yıl sonra gelen başarı bizleri ziyadesiyle onurlandırmıştır. Sizede hayırlı hizmetler diliyorum. Malatya'nın hizmetkarı olacağınıza canı gönülden inanıyorum. Sayın vekilimiz ile birlikte Malatya'da öncelikle yerel seçimlerde neler yapabiliriz istişarelerini yapacağız. Ve uyum içerisinde inşallah yerel seçimlerde de başarılı olacağız."ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme