Fırat EDAŞ, İş Sağlığı ve Güvenliğini Mektupla Anlattı

Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli illerinde elektrik dağıtım hizmeti vermekte olan Fırat EDAŞ, çalışanlarının can güvenliğini her şeyin önünde tutmakta ve sıfır iş kazası hedefiyle çalışmalarını sürdürmektedir.

Bu kapsamda; bir taraftan tüm çalışanlar için sağlıklı ve güvenli çalışma ortamları oluşturulurken diğer taraftan iş kazalarınımeydana gelmeden önce önlemek amacıyla eğitim ve denetimler hız kesmeden devam etmektedir.

Her fırsatta İSG konularını gündemine alan, eğitimler veren, çapraz denetimler, saha kontrolleri ve düzenli bilgilendirmeler yapan Fırat EDAŞ,Ülkemizde 1987 yılından bu yana her yıl 4-10 Mayıs tarihleri arasında kutlanmakta olan "İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası" boyunca da çalışanlarına duygusal mesaj verdi.

Her sabah iyi dileklerle işlerine uğurladıkları sevdikleri için duygularını kağıda döken aileler, Fırat EDAŞ çalışanlarına hiçbir işin can güvenliğinden önemli olmadığı bir kez daha hatırlattı.  Çocuklardan babalarına, annelerden oğullarına ulaştırılan mektuplarla, aslında insanların sevdikleri ile arasındaki bağın “İş sağlığı ve Güvenliği” olduğuna vurgu yapıldı.
 

Bakmadan Geçme