Fırat Edaş'tan Arapgir'e2.5 Milyon Tl Yatırım

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş.,Arapgir ilçesinin Koru, Gözeli ve Günyüzü mahallelerinin elektrik kalitesini yükseltmek için 2.5 milyon TL'lik yatırım gerçekleştirdi. 

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş.,Arapgir ilçesinin Koru, Gözeli ve Günyüzü mahallelerinin elektrik kalitesini yükseltmek için 2.5 milyon TL’lik yatırım gerçekleştirdi. 
Kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte bakım onarım ve yatırım çalışmalarına hız kazandıran Fırat EDAŞ; il merkezlerinin yanı sıra, ilçe merkezleri ve mahallelere kadar yatırımlarını sürdürüyor. 
Fırat EDAŞ, Malatya’daArapgir ilçesine bağlı Koru, Gözeli ve Günyüzü mahalleleri için planladığı 2.5 milyon TL’lik yatırım çalışmasını tamamladı. 
Yatırım kapsamında ilçelerin elektrik şebekeleri tamamen yenilenirken, elektrik gerilimi düşen bölgelere ilave edilen trafo tesisleri ile müşterilerin daha kaliteli ve kesintisiz elektrik hizmeti almasını sağladı.   
Müşteri memnuniyetinin artırılması noktasında gösterdiği hassasiyetle her saat ve her koşulda kesintisiz elektrik dağıtım hizmetininsağlanması için ekipleri ile 7/24 çalışan Fırat EDAŞ, bölgede enerji dağıtımını daha verimli hale getirmek amacıyla aylık ve yıllıkyatırım programları çerçevesinde faaliyetlerinearalıksız devam edeceğini belirtti.

Bakmadan Geçme