Fırat Edaş'tan Malatya'ya 6 Milyon Tl Yatırım

Sorumluluk alanında bölgesinin hizmet kalitesini yükseltmek amacıyla yatırımlarına aralıksız sürdüren Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş.,Malatya için planladığı 6 milyon TL yatırım çalışmasını tamamladı.

Sorumluluk alanında bölgesinin hizmet kalitesini yükseltmek amacıyla yatırımlarına aralıksız sürdüren Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş.,Malatya içinplanladığı6 milyon TL yatırımçalışmasınıtamamladı.
2011 yılından bu yana Bingöl, Elazığ, Malatya, ve Tunceli’nin elektrik dağıtım hizmetindekaliteli ve kesintisiz enerji hizmeti anlayışıyla faaliyet gösteren Fırat EDAŞ, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Fırat EDAŞ, Malatya il genelinde 6 milyon TL’lik yatırım gerçekleştirdi.
Malatyalılar konforlu bir kış geçirecek
Fırat EDAŞ, il geneli için planladığı yüksek yatırımlarlakentin gerilim düşümü sorunlarını çözmek, yeni meskenlere elektrik arzı sağlamak ve direk devrilmesi şikayetlerinin önüne geçerek Malatyalılara konforlu bir elektrik dağıtım hizmeti sunmayı hedefliyor. İklim koşulları ağırlaşmadan tamamlanan çalışmalarla,kış öncesinde oluşabilecek olumsuzluklar daazaltılmış oldu. 
Fırat EDAŞ ekipleri 7/24 çalışıyor
Coğrafya ve iklim koşulları nedeniyle kesintisiz enerji arzı ve kaliteli elektrik dağıtım hizmetinin çok daha hassasiyet gerektirdiği dağıtım bölgesinde Fırat EDAŞ, 7/24 görev yapıyor. Her saatte ve her koşulda kesintisiz elektrik hizmeti sunmak için aralıksız çalışan ekipleriyle ve sürekli yatırımlarıylamüşterilerinin memnuniyetini artırmayı amaçlıyor.
Bölgede enerji dağıtımını daha verimli hale getirme noktasında Fırat EDAŞ, müşterilerin talep ve beklentilerini en iyi şekilde karşılanması noktasında yıllık ve aylık yatırım programı çerçevesinde çalışmaların artarak devam edeceğinin altını çizdi. 

Bakmadan Geçme