Fotoğraf Severler Yeşilyurt Kent Konseyi'nde Buluştu

'Işıktan İnsana Yaşam Dokunuşu 3 Perdelik Sunum' Semineri Düzenlendi.

Yeşilyurt Kent Konseyi Fotoğraf Çalışma Grubu’nun düzenlemiş olduğu “IŞIKTAN İNSANA YAŞAM DOKUNUŞU 3 PERDELİK SUNUM” seminerinde usta fotoğrafçılar sanat severlerle buluştu. Yeşilyurt Kent Konseyi toplantı salonunda düzenlenen seminere fotoğrafa ve fotoğrafçılığa ilgi duyan vatandaşlar ve sunumlarını yapmak üzere Fotoğraf Sanatçısı İbrahim AYSÜNDÜ katıldı.
Konferansa kendisinin çekmiş olduğu fotoğraflardan oluşan kısa bir film ile başlayan İbrahim Aysündü, fotoğrafçılıktaki teknik ve metotları çekmiş olduğu fotoğraflar üzerinden anlattı. Aysündü, “Fotoğrafçılıkta en önemli şeylerden biride dengeyi sağlamaktır. Denge gözün daha iyi algılamasını sağlar ve denge ile anlatmak istediğiniz konuyu daha iyi anlatırsınız. Sizin bir ana karakteriniz vardır ve bir de bir iş akışı vardır siz bu akıştaki düzeni denge ile sağlarsınız” şeklinde konuştu.
Programla ilgili açıklamada yapan Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekreteri Ahmet BERBER, “Yeşilyurt Kent Konseyi olarak sanata ve sanatçıya her zaman destek veriyoruz. Sanatçıları sanat severlerle buluşturmak bizlerin görevidir. Sanat severlere seminerlerimiz devam edecektir” dedi.
Seminerin sonunda fotoğraf severler çektikleri fotoğrafları Aysündü’yegöstererek ve çeşitli sorular sorarak sunumlarından dolayı teşekkür ettiler.
 

Bakmadan Geçme