Futbol engel tanımıyor

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Amatör Spor Haftası kapsamında zihinsel engeli öğrenci ve kurum amirleri arasında futbol maçı düzenlendi.

Yakutiye Spor Salonu'nda oynanan salon futbol maçında, Erzurum Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Yahya Şaşi yönetimindeki özel gençler ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Cemil İlbaş, KYK İl Müdürü Salih Kaygusuz, GHSİM Şube Müdürleri Güngör Şenses, Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz gibi bürokratlar karşı karşıya geldi.
Kıyısayı geçen mücadelede, özel gençler, kurum amirlerine gol yağdırdı. 

Çekişmeli geçen karşılaşmayı 11-3 özel gençler kazandı. 
Zihinsel engelli öğrencilerin performansı tribünlerden maçı izleyenlerden yoğun alkış aldı.
Erzurum Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Şaşi, kendilerine böylesi anlamlı bir etkinlik düzenleyen yetkililere teşekkür etti.
Taşkesenligil, Amatör Spor Haftası münasebetiyle engelli öğrencilerle karşı karşıya geldiklerin anımsatarak, "Aramızda diğer kurumların müdürleri de katılarak, bu güzel etkinliği oldukça renklendirdiler. Maçı kaybettik, ama engellileri mutlu ettik. Çok güzel bir tablo çıktı ortaya. Bu güzel organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum." diye konuştu. 
Müsabakanın sonunda Amatör Spor Haftası anısına mücadele eden sporculara madalya verildi.

Bakmadan Geçme