Futsal 1. Lig müsabakaları tamamlandı

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından İnönü Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlenen Futsal 1. Lig müsabakaları tamamlandı

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından İnönü Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlenen Futsal 1. Lig müsabakaları tamamlandı.

İnönü Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü Kampüs Spor Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakalar beş gün sürdü. 7 kadın, 8 erkek takımının yer aldığı ve iki grupta oynanan 31 müsabaka sonunda kadınlarda Siirt Üniversitesi birinci, Gaziantep Üniversitesi ikinci, Dicle Üniversitesi ise üçüncü oldu. Erkeklerde ise Siirt Üniversitesi birinciliği elde ederken, Dicle Üniversitesi ikinci, Harran Üniversitesi ise üçüncü oldu.

Kadınlarda ilk iki sırada yer alan Siirt ve Gaziantep Üniversitesi ile erkeklerde ilk iki sırada yer alan Siirt Üniversitesi ile Dicle Üniversitesi 11 Nisan'da Afyon’da düzenlenecek Süper Lig'e yükselme müsabakalarına katılma hakkını elde etti.

Dereceye giren üniversitelere kupa ve madalyalarını Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Temsilcisi Münir Kurudirek ile İnönü Üniversitesi Spor Hizmetleri Şube Müdürü Oğuz Avcı tarafından verildi.

Bakmadan Geçme