Galatasaray, Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Galatasaray, Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'nun 1. haftasında Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı çift antrenmanla devam etti.

Galatasaray, Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu’nun 1. haftasında Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı çift antrenmanla devam etti.

Sarı-kırmızılılar, Kayserispor maçı hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürdü. İlk olarak sabah saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bir araya gelen sarı-kırmızılılar, iki yarı grup halinde salonda özel bir çalışma yaptı. Ardından akşam saat 19.00’da Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda Teknik Direktör Igor Tudor yönetiminde çalışan takım, ısınma hareketleriyle idmana başladı. Daha sonra iki gruba ayrılan oyuncular önce beşe beş ardından yediye yedi pasa sahip olma çalışması gerçekleştirirken değişen gruplar dışındaki üçüncü grup interval koşu gerçekleştirdi. Antrenmanın ana bölümünde ise 11’e 11 çift kale maç yapıldı.

Galatasaray, Kayserispor karşılaşmasının hazırlıklarına yarın akşam saat 19.30’da Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.

Bakmadan Geçme