Geleceğimizi Öğretmenlerimiz Şekillendiriyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. 

Öğretmenlik mesleğinin dünyanın en kutsal mesleklerden biri olduğunu belirten Başkan Polat mesajında, “Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim’in ilk ayetinin “Oku” emriyle başlaması okumanın, öğrenmenin ve eğitimin önemini açık bir şekilde anlatmaktadır. Türkiye güçlü ve müreffeh bir ülke olma yolunda hızlı ve emin adımlarla ilerlerken, en büyük umudumuz öğrencilerimiz ve onları en iyi şekilde yetiştiren öğretmenlerimizdir. 
Öğrencilerimizi geleceğe hazırlayan, onların bedensel, ruhsal ve zihinsel gelişiminde önemli bir rol üstlenen öğretmenlerimiz geleceğimizin en büyük güvencesidir. Zor şartlar altında hizmet veren öğretmenlerimiz, millet olarak ulaştığımız seviyenin de mimarlarıdır. Çağdaşlaşma yolunda Cumhuriyetimizin ihtiyacı olan ‘fikri hür’, ‘vicdanı hür’ ve ‘irfanı hür’ nesiller yetiştiren tüm öğretmenlerimize geleceğimize kattıkları değer için yürekten teşekkür ediyorum.  
Bu duygu ve düşüncelerle, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” 

Bakmadan Geçme