Geleneksel Aşure Etkinliğimize İlgi Büyüktü

Eğitim-Bir-Sen Malatya İki No'lu Üniversite şubesinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği  'Aşure Günü Etkinliği'  yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Eğitim-Bir-Sen Malatya İki No’lu Üniversite şubesinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği  "Aşure Günü Etkinliği"  yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.
Üniversite şube binası önünde gerçekleştirilen etkinliğe İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Abdulkadir Baharçiçek, Prof. Dr. İbrahim Türkmen, rektör danışmanları, Eğitim-Bir-Sen Malatya 2 No’lu Şube Başkanı Yaşar Sakar ve yönetim kurulu üyeleri, Ensar Vakfı Başkanı Ahmet Küçük, Birlik Vakfı Malatya Başkanı Sadi Ergül, Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı şube başkanları ile çok sayıda davetli ve üye katıldı.
İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Hüseyin Polat’ın duasıyla başlayan etkinlik davetli protokolün aşure dağıtımı ile son buldu.
Yurt-Kur Malatya İl Müdürlüğü, Turgut Özal Üniversitesi kampüsü ve İnönü Üniversitesi Eğitim-Bir-Sen Şube binası önünde gerçekleştirilen, çok sayıda davetli ve üyenin katıldığı etkinlikte renkli görüntüler kaydedildi.

Bakmadan Geçme