Genel Başkan Tonbul'dan Başkan Yanılmaz'a Ziyaret

Enerji Bir-Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tonbul ve beraberindeki heyet Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Enerji Bir-Sen'in faaliyetleri ile ilgili bilgiler veren Genel Başkan Hacı Bayram Tonbul, bir toplu sözleşme dönemi geçirdiklerini belirterek açıklamasında şunları ifade etti: “Toplu sözleşme kazanımlarını her üyemize bire bir anlatmak üzere ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Türkiye'nin ve dünyanın gündemi olan Kudüs için Memur-Sen olarak 81 vilayette basın açıklamaları ve mitingler tertipledik. Memur-Sen'in diğer çalışmalarıyla ilgili olarak iki günlük bir Elazığ ziyaretimiz olacak.”
Enerji Bir-Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tonbul ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise açıklamasında şunları söyledi:

 “Türkiye'deki milli ve manevi değerlere karşı duruşu ile Memur-Sen örnek bir sendika olduğunu her zaman ortaya koymuştur. Özellikle 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişimine karşı bütün üyelerini meydanlara dökerek ve birçok yerde lojistik destek vererek bir sendikanın vatan, millet, bayrak söz konusu olduğunda nasıl durulması gerektiğini net bir şekilde fiilen ortaya koymuş örnek bir sendikadır. Son Kudüs olayları, bütün dünya Müslümanlarını derinden yaraladı. Memur-Sen bu konuda da güzel bir duruş ortaya koydu. Biz Elâzığ Memur-Sen ile birlikte sürekli çalışıyoruz, birlikte toplantılar yapıyoruz. Bizim en büyük ortağımız, birlikte yol yürüdüğümüz hizmetleri görüştüğümüz büyük bir sivil toplum kuruluşumuzdur. Elazığ'da Kudüs ile ilgili mitingler de Memur-Sen bütün varlığı ile gücüyle orada oldu. Bu duygu ve düşüncelerle ziyaretiniz için teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.”

Bakmadan Geçme