Glastech Temizlik Firması Yine Ödülleri Topladı

Türkiye de Yurt içinde ve yurt dışında yıllardır birçok otel, AVM, fabrika ve plazanın dış cephe temizliği başta olmak üzere temizlik hizmetlerinde paydaşı olan GlasTech, başarılı çalışmalarla ödüllere doymuyor.

Türkiye de Yurt içinde ve yurt dışında yıllardır birçok otel, AVM, fabrika ve plazanın dış cephe temizliği başta olmak üzere temizlik hizmetlerinde paydaşı olan GlasTech, başarılı çalışmalarla ödüllere doymuyor. Yılın En’leri ödül töreninde Yılın En İyi Temizlik Firması ödülünü alarak haklı gururunu ödüllerle tescil ediyor.
Hızla büyüyen, alanında tartışmasız lider olan GlasTech Kişi ve kuruluşların inovasyondan verimliliğe, hızlı büyümeden kurumsallaşmaya kadar pek çok alanda yeterliliklerinin ve başarılarının değerlendirmeye alındığı Yılın En’leri Ödülleri için Türkiye genelinde yapılan anket sonucunda ‘Yılın Enleri’ ödülünü aldı.
Yurt içinde ve yurt dışında birçok özel ve resmi kuruluşun, belediyenin, toplu konut ve sitelerin, sanayi ve tarım fabrikalarının, plaza ve iş merkezlerinin iç mekan ve dış cephe temizliği ile cadde sokak temizliği, ilaçlama ve çöp toplama hizmetlerini yapmasının yanında çöp imha ve arıtma – ayıklama tesisleri de kuran; eğitimli ve sertifikalı uzman kadrosu, SGK ve özel sigortalı kalifiye personeliyle iş güvenliğini ve teknolojiyi ön planda tutarak hizmet veren Glas Tech Temizlik, inşaattan lojistiğe, siyasetçilerden sanatçılara kadar birçok sektörden zirvenin sahiplerin belli olduğu, başarılı gazeteci, televizyoncu ve sporcuların da ödüllendirildiği törende yılın en iyi temizlik firması seçilerek başarılarına bir yenisini daha ekledi.
Teknolojik ve mimari çalışmalar karşısında son teknolojiyi kullanarak bir çok firmanın korkulu rüyası olan dış cephe temizliğini ulaşılmaz olmaktan çıkaran GlasTech Temizlik firması Yönetim Kurulu Başkanı, Tüm Kalkınma İşadamları ve Girişimciler Derneği Kurucu Üyesi Nimetullah Demir "  oteller ve AVM’ler olmak üzere Türkiye genelinde birçok çok katlı binanın çözüm ortaklığını yapıyoruz.
Müşteri portföylerinin günden güne artmaya devam ediyor. Bu artışta verdikleri koşulsuz müşteri memnuniyeti, teknolojileri ve kalitelerinin etkili oluyor. Aldığımız ödüller yaptığımız iş kalitesinin ve doğruluğunun tescilidir. Verdiğimiz kaliteli hizmetin artarak devam edeceğinin garantisini buradan belirtmek istiyorum. 

Bakmadan Geçme