Gören Doğanşehir Teşkilatıyla Biraraya Geldi

27.Dönem MHP Malatya milletvekili A.Adaylarından İzzet Gören MHP Doğanşehir İlçe teşkilatıyla biraraya geldi.

27.Dönem MHP Malatya milletvekili A.Adaylarından İzzet Gören, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.Doğanşehir'de kalabalık bir teşkilat tarafından karşılanan, Gören,"24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için Genel Merkezimize Aday Adaylığı başvurusunu yapmış bulunmaktayım. Şunu belirtmek isterim ki şuana kadar partimize çok yoğun bir ilgi ve teveccüh vardır. Milliyetçi Hareket Partisine yöneltilmiş muazzam bir alaka, sevgi, desteğin varlığına işarettir. Bizlerde bu teveccühe layık olmak adına tüm teşkilatlarımız ile birlikte vargücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz."dedi.
15 Temmuz 2016 günü Türkiye'nin hain bir kalkışma ile karşı karşıya kaldığını belirten Gören, "Bilge Liderimizin 15 Temmuz'dan sonra göstermiş olduğu tavır ve hükümete olan destek sayesinde ülkemiz şu anda refah durumdadır. Bilge liderimizin emri ile ülkücü kadrolarımız devletimizin üzerine kalkan olmuştur."ifadelerini kullandı.
Doğanşehir'de ilçe teşkilatına gelen vatandaşların yoğun sorusuna maruz kalan Gören, bir çiftcinin sorusu üzerine, "Doğanşehir  halkının neredeyse hepsi çiftcilikle uğraşmaktadır. Tütün meselesi ile ilgili sorunlarınızı mutlaka İl ve ilçe teşkilatlarımız ile birlikte Genel merkezimize bildireceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi Ülkesinin ve Memleketinin bekasını amaç olarak edinmiş. Bu bekanın korunmasını ve sağlanmasını şiar edinmiştir.  Bizim için iktidar olmak bu amacın sağlanması için en önemli araçtır. Ülkemizin ve Milletimizin bekasını korumak ve sağlamak amacıyla bu göreve talip olduk.Dularınızı istiyorum"ifadelerini kullandı.
MHP Doğanşehir İl teşkilatında partiye yeni üye olanlara rozet takımınıda gerçekleştiren İzzet Gören, "MHP çığ gibi büyümektedir.İlçe teşkilatlarımızda yeni üye olan partililerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum"dedi.

Bakmadan Geçme