Gündüz, ''3 puan aldığımız için mutluyuz''

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında konuk ettiği Çaykur Rizespor'u 1-0 yenen Evkur Yeni Malatyaspor'un kulüp asbaşkanı ve basın sözcüsü Erdal Gündüz, 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Yeni Malatyaspor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Erdal Gündüz, "(Çaykur Rizespor maçı) Kazandık, 3 puan aldık. Ligde 10 puanla 6. sıradayız. 3 puan aldığımız için mutluyuz" "Ligde kalmak istiyorsak, sahamızdaki maçları almak zorundayız"

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında konuk ettiği Çaykur Rizespor'u 1-0 yenen Evkur Yeni Malatyaspor'un kulüp asbaşkanı ve basın sözcüsü Erdal Gündüz, 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Gündüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çaykur Rizespor karşısında aldıkları 3 puanla taraftarlarını sevindirdiklerini belirtti.

Ligde iki hafta kaybettikten sonra gelen Çaykur Rizespor galibiyetinin sevindirici olduğunu dile getiren Gündüz, şöyle konuştu:

"Ligde kalmak istiyorsak, sahamızdaki maçları almak zorundayız. İlerleyen haftalarda da sahamızdaki maçları almaya bakacağız. Çaykur Rizespor karşısında çok üst seviyede oyun oynamadık ama fena da değildik. Gündüz maçıydı, sıcak havada oynadık, beklediğimiz oyun temposu yoktu. Kazandık, 3 puan aldık. Ligde 10 puanla 6. sıradayız. 3 puan aldığımız için mutluyuz." 

Erdal Gündüz, ligde 1 Ekim Pazartesi günü Medipol Başakşehir ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, taraftarları deplasmanda takımlarını desteklemeye davet etti.

Bakmadan Geçme