Gündüz, ''İstediğimiz sonucu aldık''

Yeni Malatyaspor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Erdal Gündüz, Medipol Başakşehir karşısında istedikleri sonucu aldıklarını söyledi.

Yeni Malatyaspor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Erdal Gündüz, "Takımımız oynaması gerektiği gibi oynadı. Bizim puana ihtiyacımız var. Göze hoş gelmeyen bir oyun gibi görülebilir ama istediğimiz sonucu aldık"

Yeni Malatyaspor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Erdal Gündüz, Medipol Başakşehir karşısında istedikleri sonucu aldıklarını söyledi.

Gündüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Evkur Yeni Malatyaspor takımının Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda çok iyi bir takıma karşı mücadele ettiğini belirtti.

Ligin iddialı takımlarından olan rakipleri karşısında aldıkları bir puanın kendileri için çok önemli olduğunu anlatan Gündüz, "Takımımız oynaması gerektiği gibi oynadı. Bizim puana ihtiyacımız var. Göze hoş gelmeyen bir oyun gibi görülebilir ama istediğimiz sonucu aldık. Deplasmandan 3 puanı da çıkarabilirdik ama bazı pozisyonları da değerlendiremedik." diye konuştu.

Erdal Gündüz, teknik ekip ve futbolcuları tebrik ettiğini kaydederek, İstanbul'da kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara da teşekkür etti.

Haftaya Demir Grup Sivasspor'u konuk edeceklerini dile getiren Gündüz, bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istediklerini sözlerine ekledi.

Bakmadan Geçme