Gürkan: - "Battalgazi'ye el birliği ile güzel hizmetler kazandırmaya devam edeceğiz'

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Kaymakamı Abdulkadir Duran'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Başkan Gürkan, Battalgazi ilçesine el birliği ile güzel hizmetler kazandırmaya devam edeceklerini...

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Kaymakamı Abdulkadir Duran’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Başkan Gürkan, Battalgazi ilçesine el birliği ile güzel hizmetler kazandırmaya devam edeceklerini söyledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Kaymakamı Abdulkadir Duran ve İlçe Müftüsü Hüseyin Özdemir’e ayrı ayrı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Battalgazi Kaymakamı Abdulkadir Duran ziyaretinde konuşan Başkan Gürkan, “Burada bulunmaktan büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Tabi burası bizim eski mekanımız. Buranın yapılmasında da Belediye olarak çok emeğimiz ve gayretimiz oldu. Kaymakamımıza yeni görevinde başarılar diliyorum. İnşallah Battalgazi’mizde Kaymakamımız ve diğer daire müdürlerimizle birlikte ortak bir sinerji oluşturarak Battalgazimizi mazisine layık istikbale hazırlanması noktasında hep birlikte elimizden gelen gayret ve çabayı göstereceğiz. Battalgazi’de şimdiye kadar çok güzel hizmetler yapıldı. Özellikle buradaki kültürel varlıklarımızın, tarihi eserlerimizin ayağa kaldırılmasında günümüze ve geleceğimize taşınması noktasında geçmiş yöneticilerimizle çok güzel ortak çalışmalar yaptık. İnşallah bundan sonraki süreçte de değerli Kaymakamımızın mihmandarlığında değerli daire müdürlerimizle birlikte el ele vererek Battalgazimizi daha güzel yarınlara taşıma noktasında gayret göstereceğiz” şeklinde konuştu.

Battalgazi Kaymakamı Abdulkadir Duran ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ben de böyle tarihi kadim bir ilçede göreve başlamanın mutluluğunu yaşıyorum. Hakikaten Malatya, özelde de Battalgazi tarihi kadim bir şehir. Burada görev yapacak olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyorum. Bizim ortak paydamız Battalgazi. Bugüne kadar bizden önce burada görev yapan arkadaşlarımız gereken hassasiyeti göstermişler. Görevlerini zaten ifa etmişler. İnşallah bundan sonra biz de oraya bir taş, bir tuğla koyabilirsek bunun mutluluğunu yaşayacağız” diye konuştu.Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, daha sonra Battalgazi İlçe Müftüsü Hüseyin Özdemir’e de hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, yeni görevinde başarılar diledi.

Bakmadan Geçme