Gürkan, ''nönü Üniversitesi topluma açılan ve toplumla bütünleşen bir üniversite''

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İnönü Üniversitesinde yapılan çalışmaları ilgiyle takip ettiğini ifade ederek, 'İnönü Üniversitesi topluma açılan ve toplumla bütünleşen bir üniversite' dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Hac farizasını yerine getirdikten sonra kutsal topraklardan dönen İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ı ziyaret etti. Ziyarette, Battalgazi Belediyesi ile İnönü Üniversitesinin yaptığı ve yapacağı ortak çalışmalar konuşuldu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Rektörümüzün çalışmalarını yakinen takip ediyoruz.

Ekibiyle birlikte güzel çalışmalar yapıyor. İnönü Üniversitesi topluma açılan ve toplumla bütünleşen bir üniversite. Bilimi ve gelişmeyi esas alan, eğitim-öğretim faaliyetlerini aktif olarak yürüten bir üniversitenin Rektörü Hac görevini ifa ederek gelmiştir. Kendisini bu görevini ifa ettiğinden dolayı tebrik ediyoruz.

Allah tekrar gitmesini nasip etsin. Allah bizlere de nasip etsin” ifadelerini kullandı. İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İnönü Üniversitesi ile Battalgazi Belediyesinin ortak çalışmalarına dikkat çekti. Rektör Kızılay, “Battalgazi Belediyemizin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Üniversitemizin imkanlarını Battalgazi Belediyemizle ve diğer belediyelerimizle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. İletişimi her zaman yüksek tutmak için elimizden geleni yapıyoruz.

Selahattin Gürkan Başkanımızdan her türlü desteği her zaman görüyoruz. Bizim için önemli olan İnönü Üniversitemizle, Battalgazi Belediyemiz birçok bilimsel çalışmalarda, kültür ve sanat çalışmalarında iş birliği yapmak, sağlıkla ilgili çalışmalarda işbirliği yapmak ki bunun da güzel bir örneğini Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp konusunda İspendere Tesisleri’nde gerçekleştireceğiz. Bununla ilgili yaklaşık bir yıldır çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bunun dışında da bizim yaptığımız sempozyumlara, kongrelere Battalgazi Belediyemizin her zaman desteği oluyor.

Biz de bütün hocalarımızla ve insan kaynaklarımızla üniversitemizin imkan ve kabiliyetlerini şehrimizin her alanında olduğu gibi üniversitemizin yerleşkesinin bulunduğu Battalgazi ilçemiz ile çok yakın işbirliğine devam ediyoruz. Ben bu vesile ile Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve ekibine de teşekkür ediyorum. Yakın diyalog ve iletişimimiz devam edecektir” diye konuştu.

Bakmadan Geçme