Gürkan, 'Biz Çöşnük'e büyük projeler ve yatırımlar yapıyoruz'

Türk-İş İl Temsilcisi ve Demiryol-İş Malatya Şube Başkanı Nurettin Öndeş, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti.

Türk-İş İl Temsilcisi ve Demiryol-İş Malatya Şube Başkanı Nurettin Öndeş, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Gürkan, Çöşnük’e büyük projeler ve yatırımlar yaptıklarını söyledi.

Türk-İş İl Temsilcisi ve Demiryol-İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Nurettin Öndeş, beraberinde Çöşnük Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdullah Kayagil, Çöşnük Spor Kulübü Başkanı Hasan Ünlü, Demiryol-İş Sendikası Malatya Şube Genel Sekreteri Necmettin Aysan, Mali Sekreter Hikmet Kazgan ve Kazakistan Cumhuriyeti ATN Polıcy Sigortası A.Ş. Genel Müdürü Mahmut Kürşad Öndeş ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ederek, bir süre görüştü. Ziyarette konuşan Türk-İş İl Temsilcisi ve Demiryol-İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Nurettin Öndeş, “Bizim Çöşnük’teki gençlerin sokakla değil sporla ilgilenmesi, fazilet ve ahlak olarak, manevi olarak ülkesine daha faydalı olması düşüncesiyle bir arzımız oldu. Sağ olsun Başkanımız da gerekli talimatları verdi. Bundan dolayı Başkanımıza, Çöşnük Spor’a ve Çöşnük Mahallesine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Biz Çöşnüklü olarak, Başkanımızdan Çöşnük Spora, spor tesisleri için de destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Biz Belediye olarak, yerel yönetimler noktasında özellikle mahallelerimizdeki sorunların çözümü noktasında ilgili birimlerimizle gerekli çalışmaları yapıyoruz. Çöşnük Mahallemiz hakikaten güzide bir mahallemizdir. Nüfus bakımından da en büyük mahallerimizden bir tanesidir. Hakikaten orada yapmış olduğumuz çalışmalarda, orada bir Yaşam Merkezi ve Spor Merkezi noktasında büyük bir kompleks yapıyoruz. İnşallah açıldığı takdirde kapalı yüzme havuzlarıyla, fitness salonlarıyla, spor alanlarıyla, diğer sosyal donatı alanlarıyla Çöşnük halkına ve tüm Malatya halkına açacağız. Tabi Çöşnük Sporumuzun özellikle şehir gösterenin üst kısmında bulunan spor alanı olarak imar planında ayrılmış olan yeri, beden terbiyesine devri noktasındaki talepleri arkadaşlarımızla görüşüp değerlendiririz. Biz Çöşnük’e büyük projeler ve yatırımlar yaptırıyoruz. Özellikle alt yapı ile ilgili buradaki bütün sokakların ve yolların asfaltlanması, kaldırım çalışmaları ve park çalışmaları ile de hakikaten Çöşnük güzide bir mahallemiz oldu. İnşallah sportif aktive anlamında da bu çalışmaları hep birlikte, gerek sivil toplum örgütlerimiz olsun, sendikalar olsun, mesleki örgütler olsun, spor kulüplerimiz olsun, kanaat ve yerel önderlerimiz olsun, bunlarla birlikte çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Bizim Belediyecilik anlayışı içerisinde olmazsa olmazlarımızdan bir tanesi de katılımcı belediyecilik anlayışıdır. Katılımcı Belediyecilik anlayışının temeli de sivil toplum örgütleri ve kanaat önderlerini ortak istişareye dayanan ortak akılla şehrin yönetilmesi ve şehrin ihtiyaçlar hiyerarşisinin belirlenmesi temel esasına dayanır. Biz bu temel esas üzerinde özellikle şehrimize yapmış olduğumuz yatırımları ve şehrimizle yapmış olduğumuz planları bu çerçevede yapıyoruz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme