Gürkan'dan MATİM İş Merkezi'ne ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, MATİM İş Merkezi'ni ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gürkan, MATİM İş Merkezi’nin sorunlarının çözülme kavuşturulması için iş merkezinin yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Gürkan, MATİM İş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ayaydın ve bazı birim müdürleri ile merkezdeki sorunların tespiti noktasında yerinde inceleme yaptı.

Burada konuşan Gürkan, sorunları yerinde gördüklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Geçmiş dönemden kalan bina, han, iş merkezi girişleri ihlal edilmiş. Bu konuda MATİM İş Merkezi Yönetim Kurulu toplanacak. Kamu ve özel mülkiyet alanına kadar genel bir tasnif yapıldıktan sonra burayı kiralayan arkadaşlarda hangi şart ve koşullarda, hangi esaslara göre kiralama yapılmışsa onun esasları ortaya konulacak. Daha sonra eğer müktesebat varsa veya geçmişten gelen bir hakkı varsa bunların telafisi iki taraflı yapılarak, ortak kullanım alanlarının bir an evvel boşaltılması, varsa işgallerin bir an evvel ortadan kaldırılması, iş merkezi usul ve esaslarına göre yapılması gerekiyor. Buradaki insanlarımız nezaketlidir, zariftir. Onlar bu işleri ikna yoluyla çözeceği kanaatindeyim. Netice itibariyle bizde ilgili arkadaşlarla görüştük. Yönetim de bu dediğim usulleri benimserse daha iyi olur."

Geçmişte yaşanan yönetim boşluğu nedeniyle sıkıntıların ortaya çıktığını kaydeden Gürkan, yönetimin usul ve esaslara uygun şekilde iş hanını yönetmesiyle sorunların azalacağını dile getirdi.

MATİM İş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ayaydın da iş merkezindeki sıkıntılara duyarlılık gösteren Gürkan'a teşekkür etti.

Bakmadan Geçme