Güroymak'ta öğrencilere kırtasiye desteği

Trabzon'un Çaykara Kaymakamlığı ve Belediyesi, İçişleri Bakanlığınca yürütülen Sevgi Eli Projesi kapsamında Güroymak ilçesindeki öğrencilere kırtasiye malzemesi yardımında bulundu. 

İlçeye gönderilen malzemeler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Ateş ve görevli yedi kişilik ekip tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı. 

Görevlilerden Ali Zeyrek, yaptığı açıklamada, sosyal projeler kapsamında öğrencilere kırtasiye yardımı yaptıklarını ve okullara temizlik malzemesi dağıttıklarını belitti.

Amaçlarının öğrencilerin daha iyi koşullarda eğitim görmelerini sağlamak olduğunu söyleyen Zeyrek, şöyle konuştu:

"İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen sosyal sorumluluk projesidir. Bu kapsamda Çaykara Kaymakamlığı ile Çaykara Belediyesi Sevgi Eli Projesi dahilinde iş adamları ve hayırsever vatandaşlarımızın destek oldukları malzemeleri kırsal kesimdeki okullarımıza teslim ediyoruz. İlk durağımız Bingöl ilimizdi. Ekibimizle öğrenci kardeşlerimizin mutluluklarına ortak oluyoruz." 

Güroymak ilçesine üçüncü kez geldiklerini anlatan Zeyrek, "Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu hemşerimizin buradaki çalışmalarını takdir ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz. Bugün kardeşçe yaşamaya, birbirimize yardım etmeye ve eğitim için destek vermeye devam edeceğiz." dedi. 

Bakmadan Geçme