Harabe barakanın yerine yeni bir ev yapılıyor

Nurdağı belediyesi, maddi durumu kötü olan bir aileye daha sahip çıkarak, aileye yarısı boyalı yarısı sıvalı barakalarının yerine yeni bir ev yapıyor.Nurdağı ilçesi Kırkpınar mahallesinde oturan Kartal ailesinin harabe evi belediye tarafından...

Nurdağı belediyesi, maddi durumu kötü olan bir aileye daha sahip çıkarak, aileye yarısı boyalı yarısı sıvalı barakalarının yerine yeni bir ev yapıyor.

Nurdağı ilçesi Kırkpınar mahallesinde oturan Kartal ailesinin harabe evi belediye tarafından yıkılarak, yeni bir ev yapımına başlandı. Bayram öncesi aileye çifte sevinç yaşatan belediye, yıkılan yapının yerine tek katlı 80 metrekarelik bir ev yaptırıyor.

Daha önce yarı sıvalı yarı boyalı bir şekilde görünümü bulunan harabe barakayı yıkan ekipler, yeni evin yapımını ise sürdürüyor. Büyük bölümü biten evin 60 gün içerisinde anahtar tesliminin yapılması planlanıyor.

Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır’a teşekkür eden Mehmet Kartal, ikinci bir bayram sevinci yaşadıklarını söyledi.Başkan Yıldırır ise, "O muhtaç aileye belediye olarak sahip çıktık. Mavi boyasıyla ilçede bilinen baraka yerine şimdi tek katlı 80. metrekare oturum alanı olacak bir ev yapıyoruz. Yapılan evin tüm masrafları belediye imkanları ile karşılıyoruz.Ev tamamlandıktan sonra o aileye anahtarını teslim edeceğiz" dedi.

Bakmadan Geçme