Hekimhan'da program düzenlendi

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde Anneler Günü dolayısıyla program düzenlendi.

Hekimhan Belediyesi tarafından Tarihi Taşhan'da düzenlenen programa bin 500 davetli katıldı. Katılımcılara Anneler Günü anısına çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, törende yaptığı konuşmada, annelerin aşıladığı insani değerlerin kendilerine bir ömür boyu yol gösterici olduğunu söyledi.

Anneleri yılın bir günü değil her gün mutlu etmenin, ilgilenmenin birinci görevleri olduğunu aktaran Millioğulları, "Hayata gözümüzü açtığımız andan itibaren, karşılıksız emek ve inanılmaz fedakarlıklarıyla, yaşamımızı şekillendiren, dünyamızı zenginleştiren, hayat boyu yol göstericimiz, koruyucumuz, en büyük destekçimiz annelerimiz sevgilerin en yücesine, mutlulukların en güzeline layıktır. Tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor iyi eğlenceler diliyorum." dedi.

Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları'nın eşi Pakize Millioğulları, etkinlikle yaptığı konuşmada, annelerin merhameti, çileyi, sabrı ve fedakarlığı aşk haline getirmiş yüce varlıklar olduğunu söyledi.

Programda 10 Ekim'de Ankara'da düzenlenen terör saldırısında şehit olan Hekimhanlı Ata Önder Atabay ve Mehmet Ali Kılıç'ın ailelerine hediye verildi.

Program müzik dinletisi ve yemek ikramının ardından sona erdi.

Bakmadan Geçme