Hicret Mahallesi Modern Parka Kavuşuyor

Elazığ Belediyesi tarafından Hicret Mahallesi'nde yapımına başlanan parkta çalışmalar aralıksız sürüyor.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, yapımı devam eden parkı yerinde inceleyerek, parkın en kısa sürede hizmete açılacağını kaydetti.
GÜLBASAN; “MÜCAHİT BAŞKANIMIZIN HAKKINI İNKÂR EDEMEYİZ “
Elâzığ Belediyesi tarafından mahalle genelinde birçok çalışma yürütüldüğünü, bundan dolayı da mahallede arsa değerlerinin arttığını belirten Hicret Mahallesi Muhtarı Murat Gülbasan açıklamasında şunları belirtti:
“Mahallemiz Ataşehir Mahallesi ile eşdeğer oldu. Artık Hicret Mahallesi'nde malı mülkü olanlar geri dönüş yapıyor, bir metre arsasına bile sahip çıkıyor. Mahallenin değerinin artması da Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın sayesinde oldu. Başkanımızın hakkını inkâr edemeyiz. Ben mahallemize çok büyük değer kattığı için Başkanımıza teşekkür ediyorum.” 
MÜCAHİT BAŞKAN:
 “38 MAHALLEMİZİN BİRDEN KALKINACAĞINI SÖYLEMİŞTİK”
Şehrin bütün mahallelerinde olduğu gibi Hicret Mahallesi’nde de çalışmaların devam ettiğini belirten Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Hicret Mahallesi’nde yapılan 6 şeritli yollar, parklar ve diğer çalışmaları yerinde incelediklerini ifade ederek açıklamasında şunları söyledi:
“Hicret Mahallemiz Güney İmar Yolları ile birlikte yine İmam Efendi Bulvarı'nın bağlantı yolları ile 6 şeritli yollarla tanışıyor. Aynı zamanda bütün park alanlarında çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu bölgedeki arazilerin ve bu bölgede yaşayan vatandaşlarımızın daha sağlıklı, sıhhatli bir ortamda yaşamalarının mücadelesini veriyoruz. Hicret Mahallemiz bundan 4 yıl önce herkesin buradan gitmek için mücadele ettiği bir mahalleydi. Şu anda buradan gidenler tekrar bu mahalleye dönmenin mücadelesini veriyorlar. Çünkü araziler değerlendi, yeni binalar yapılıyor. Yollarıyla, parklarıyla, bahçeleriyle ve şorşor deresinde yapılan çalışmalar ile Hicret Mahallemiz Elazığ’ımızın en güzel mahallelerinden biri olma yolunda adım adım ilerliyor. 2014 yılında göreve geldiğimizde 38 mahallemizin birden kalkınacağını söylemiştik. İşte Hicret Mahallemizde bunlardan birisidir. Hicret Mahallemize yapmış olduğumuz yatırımlar aynı zamanda 2014 yılından bugüne kadar en çok kamulaştırma yaptığımız bir mahalle olmasıyla da öne çıkan bir mahallemizdir. Kamulaştırmaları yapıyoruz, akabinde yollarımızı açıyoruz, parklarımızı yapıyoruz. Yeni imar revizyonu ile birlikte burada müteahhitler inşaat yapmaya başladılar. Bu da mahallenin gelişimi için çok önemli adımlar atılıyor.

Yapılan çalışmalar Hicret Mahallemize ve burada yaşayan bütün hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun.”

Bakmadan Geçme