Himyaç-Der Başkanı Budan, Bimyad'ı  Ziyaret Etti

Himayeye Muhtaç Yaşlılar, Çocuklar ve Kadınlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (HİMYAÇ-DER) Başkanı Ayşe Ece Budan, Bimyad Genel Başkanı Selim Apohan'ı ziyaret etti.

Himayeye Muhtaç Yaşlılar, Çocuklar ve Kadınlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (HİMYAÇ-DER) Başkanı Ayşe Ece Budan, Bimyad Genel Başkanı Selim Apohan’ı ziyaret etti.

 Ziyarette, Bimyad bünyesinde mevcut olan internet haber siteleri, doğru ve tarafsız haber anlayışı ile halkı bilgilendirme noktasındaki hizmetleri konuşuldu.

HİMYAÇ-DER Başkanı Ayşe Ece Budan, ‘’Bimyad yönetimi olarak ,tarafsız ve gerçek haber anlayışınız ile doğru haberlere imza attığınızı biliyoruz ve bundan dolayı bir Sivil Toplum Örgütü Başkanı olarak, şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum. Yaklaşık 25 yıldır sivil toplum kuruluşu olarak görev yapmaktayız. Kurulduğu günden itibaren , temsil ettiğimiz kuruluşa,görüş ve düşünce paylaşımı noktası ve çalışmalarımızda yanımızda olarak verdiğiniz destekten  dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bimyad Genel Başkanı Selim Apohan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “HİMYAÇ-DER’in değerli başkanı Ece hanımı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. . Kendilerinin çalışmalarında mümkün olduğunca yanlarında olduk ve bundan sonraki çalışmalarında da elimizden gelen desteği sağlayacağız. Aktif bir sivil toplum kuruluşu olarak, kendi amacı doğrultusunda topluma hizmet eden HİMYAÇ-DER çok önemli bir görev ifa ediyor’’şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme