Hırsızlık şüphelisini kamera görüntüleri ele verdi

Malatya'da bir fabrikadan hırsızlık yaptığı iddia edilen şüpheli, incelenen güvenlik ve MOBESE kamera kayıtlarıyla yakalandı

Malatya'da bir mermer fabrikasından hırsızlık yaptığı iddia edilen şüpheli, güvenlik ve MOBESE kameralarının kayıtları incelenerek yakalandı.

Malatya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı, 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir mermer fabrikasından liper makinesi ve bunun yükleme çatalını çalan şüphelilerin yakalanması için özel ekip kurdu.

Bölgedeki 4 ayrı iş yerinin 120 saatlik güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, herhangi bir bulguya rastlamadı.

Olayın belirtilen tarihten daha önce gerçekleşmiş olabileceği ihtimali üzerinde duran ekip, geçmiş kayıtları inceleyerek olaya karışan beyaz renkli pikabı tespit etti. 

MOBESE kayıtlarının incelemesi sonucu da aracın içerisindeki malzemenin çalınan malzemelerle uyuştuğu belirlendi. Operasyonla yakalanan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Bakmadan Geçme