Hızır Lokması ve Cem etkinliği düzenlendi

Arguvan Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş'ın katılımıyla Arguvan Asar Mahallesinde perşembe akşamı Hızır Lokması ve Cem etkinliği düzenlendi.

Arguvan Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş'ın katılımıyla Arguvan Asar Mahallesinde  perşembe akşamı Hızır Lokması ve Cem etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe Başkan Mehmet Kızıldaş'ın yanı sıra vatandaşlarda yoğun katılım sağladılar.

Bağımsız Belediye Başkanlığı Adaylığını açıklayan Mehmet Kızıldaş vatandaşların yoğun ilgi alakası ile karşılandı.

Arguvan Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş Hızır lokması- Cem etkinliği  sonrasında şunları ifade etti;

“Bu akşam burada hakka ibadet etmek için rızalık alınan, helal kazancı paylaşmanın, birliğin, dirliğin, eşitliğin, insanlığa hizmet etmenin ve bağışlamanın yerinde kadın-erkek, genç-yaşlı bir araya gelerek vatandaşlarımızla Hızır Ceminde birlik olduk. Şu an burada niyet edip, Hızır aşkına oruç tutanların, lokma dağıtanların, kurban tığlayanların, gönlünde muradı olanların, Yetiş Ya Hızır diye darına duranların, lokmalarının ve hizmetlerinin hak katında kabul olmasını diliyorum.

Muhtarımız İlhan Güler başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyor, dua ve ibadet eden cümle canların dilde dileklerini gönülden muratların Hakk’ın katında kabul ve makbul olmasını diliyorum.

Bakmadan Geçme