Hüseyin Kala devam dedi

Şanlıurfaspor'da sözleşmesi 2018'de bitecek olan tecrübeli futbolcu Hüseyin Kala, sarı-yeşilli takım ile tekrar anlaştı. Sözleşme detayları ilerleyen günlerde açıklanacak.Kampın başından beri takım ile çalışmalara katılan Hüseyin...

Şanlıurfaspor’da sözleşmesi 2018’de bitecek olan tecrübeli futbolcu Hüseyin Kala, sarı-yeşilli takım ile tekrar anlaştı. Sözleşme detayları ilerleyen günlerde açıklanacak.

Kampın başından beri takım ile çalışmalara katılan Hüseyin Kala, Erzurum kampında kulüp Başkanı Emin Yetim ile görüştü ve sözleşmesini uzatarak devam kararı aldı.

Şanlıurfaspor’da olduğu için mutlu olduğunu belirten Hüseyin Kala, "Şanlıurfa’ya çok alıştım, burada olmaktan gerçekten mutluyum. Geçen sene taraftarımızı üzdük bu sene şampiyon olarak sevindirmek istiyoruz" dedi.Kulüp Başkanı Emin Yetim ise, Hüseyin Kala’nın Şanlıurfaspor’a çok şey katacağını ifade ederek, "Kendisine inanıyoruz. Hüseyin’in performansını çok iyi biliyoruz. Çok üst düzey bir futbolcu. İnşallah bu sezon takıma katkısı daha fazla olacak ve hep birlikte şampiyon olmak için mücadele edeceğiz" dedi.

Bakmadan Geçme