İnönü Üniversitesispor deplasmanda mağlup oldu

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'un 6. Haftasında deplasmanda Şanlıurfa ekibi 11 Nisanspor ile karşılaşan İnönü Üniversitesispor, sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’un 6. Haftasında deplasmanda Şanlıurfa ekibi 11 Nisanspor ile karşılaşan İnönü Üniversitesispor, sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Ev sahibi takımın gollerini 70. Dakikada ilhan Gündem 80. Dakikada ise Adem Karahan kaydetti. Konuk takım İnönü Üniversitesispor rakibi karşısına Mehmet, Burhan, Yunus, Garip, Uygar, Enes, Cumali, Engin Bilici, Fatih, Eray, Engin Yıldız on biriyle çıktı. Maçın genelinde rakibi karşısında kötü bir oyun ortaya koyan konuk takım İnönü Üniversitesispor, bu sonuçla kötü gidişatını sürdürdü. İnönü Üniversitesispor’un 6. haftası geride kalan 2. Grup’ta 5 puanı bulunuyor. Sarı siyahlıların antrenörü Murat Kurt müsabaka sonrası yaptığı açıklamada aldıkları sonuç ve oynadıkları oyunun kendilerine yakışmadığını söyledi.

Uzun süre rakiple başa baş mücadele etmelerine rağmen, gol atamadıklarını belirten Kurt, “Güçlü bir rakibe karşı oynadık. Bize yakışmayan bir oyun ve sonuç ortaya çıktı” diye konuştu.

Bakmadan Geçme