İskilip Devlet Hastanesi Ekim ayında hizmete girecek

Çorum'un İskilip ilçesinde yapımı devam eden ve bugüne kadar 4 müteahhit değiştiren 100 Yataklı Atıf Hoca Devlet Hastanesi'nin ekim ayı sonunda tamamlanan hizmete açılacağı açıklandı.AK Parti Çorum milletvekili Ahmet Sami Ceylan, 2011...

Çorum’un İskilip ilçesinde yapımı devam eden ve bugüne kadar 4 müteahhit değiştiren 100 Yataklı Atıf Hoca Devlet Hastanesi’nin ekim ayı sonunda tamamlanan hizmete açılacağı açıklandı.

AK Parti Çorum milletvekili Ahmet Sami Ceylan, 2011 yılında ihalesi yapılan 100 yataklı İskilip Devlet Hastanesi’nde aşırı kırımlardan dolayı bugüne kadar 4 müteahhidin değiştiğini söyledi. Her müteahhid değişiminin 1-1.5 yıl kaybettirdiğini dile getiren milletvekili Ceylan, hastanenin tamamlanması için TOKİ ile görüşmelerinin olduğunu açıkladı.

Hastanenin bugüne kadar yüzde 90’ı tamamlandığını geriye ise yüzde 10’luk bir kısmının kaldığını anlatan Ceylan, “Ama müteahhid yapamayacağını belirtmişti. Hastane inşaatının yüzde 90’lık kısmı bittiği için TOKİ’den tamamlama komisyonu kurdurduk. TOKİ tamamlama komisyonu hastaneyi bünyesine aldı. Hastane müteahhidden çıktı. Şuanda komisyon eksiklikleri belirliyor. En son müteahitten devraldığımız bitirme oranı da yüzde 94. yüzde 6’lık bir kısım kaldı. TOKİ yetkilileri ile tekrar görüştük Ekim ayının sonuna TOKİ hastaneyi bitirme sözü verdi” dedi.

Bakmadan Geçme