Kahtalı, ''Kongremiz büyük coşku ve heyecanla geçti''

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, partisinin il başkanlığında basın toplantısı düzenledi.

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleştirilen kongrelerinin büyük bir coşku ve heyecanla geçtiğini söyledi.

Kahtalı, AK Parti İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, kendisine tekrar bu görevi veren başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm ilgililere teşekkür etti.

Kongreyi başarıyla gerçekleştirdiklerini aktaran Kahtalı, "Kongremiz büyük coşku ve heyecanla geçti. Sayın Başbakanımızın kongremize katılması bizi onurlandırdı. Başbakanımız, bu göreve geldikten sonra ilk defa Malatya'ya geldi, güzel bir karşılama yaptık." dedi. 

Kahtalı, kongrenin yapıldığı Atatürk Kapalı Spor Spor Salonu'nun dolup taştığına işaret ederek, şöyle devam etti: 

"En az 20 bin arkadaşımız da dışarıdaydı. Bu bize, teşkilatımıza, partimize, Sayın Cumhurbaşkanımıza başta olmak üzere Malayamızın bakış açısını gösteriyor. Normal bir kongreydi ama bir miting havasında geçti. Bu anlamda destek veren bütün Malatyalı hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Toplam yönetim 50 kişi, 23'ünü değiştirerek yolumuza devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın koyduğu hedef neyse bizim hedefimiz de aynıdır. Genel Başkanımız olduktan sonra tekrar teşkilatlarımızda yeni bir dinamizim kazandık. Allah'a şükürler olsun Malatya teşkilatları çalışmalarıyla bütün teşkilatlara örnek çalışmalar yaptı. Bizi bu göreve layık gören Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, teşkilat başkanımız Mustafa Ataş'a teşekkür ediyorum. Yeni yönetimle inşallah 2019'da yapılacak seçimlere en iyi şekilde hazırlanarak Allah'ın rızasını kazanmak için elimizden gelen tüm gayreti de ortaya koyarak memleketimize, ülkemize hizmet etmek için gayret edeceğiz."

Bakmadan Geçme