Kaldırımı yaptılar elektrik panosunu unuttular

Edirne'nin Keşan ilçesinde Anafartalar Caddesi üzerindeki bulunan elektrik panosunun kapağının yapılan kaldırım çalışması sonrasında nasıl açılacağı merak konusu oldu.Keşan Belediyesi ekipleri, bir süre önce Anafartalar Caddesi'nin...

Edirne’nin Keşan ilçesinde Anafartalar Caddesi üzerindeki bulunan elektrik panosunun kapağının yapılan kaldırım çalışması sonrasında nasıl açılacağı merak konusu oldu.

Keşan Belediyesi ekipleri, bir süre önce Anafartalar Caddesi’nin çarşı merkezi yakınındaki kaldırımları yeniledi. Doğal gaz kazılarının ardından yeniden yapılan kaldırımda, apartmanların kazan dairesi kapakları için boşluk bırakılırken, bir elektrik panosunun yüksekliğinin ise hesaplanamadığı ve adeta kaldırıma hapsedildiği görüldü.

Çalışması sonrasında kaldırımın içinde kalan elektrik dağıtım panosunun kapağının açılması mümkün olmadığı görünüyor. Panonun çevresindeki bir esnaf, “Sorun bakalım olağanüstü bir durum olduğunda bu kapak nasıl açılır?” dedi.Elektrik panosu, Keşan çarşı merkezinde adeta günün şaka konusu haline gelirken, kimi esnaf kapağı açana ödül vereceğini söylerken, bazıları ise, olağan bir durumda trafodan elektriklerin kesilemeyeceğine dikkat çekti.

Bakmadan Geçme