Kasımpaşaspor Maçının Ardından

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Bulut, iyi bir takıma karşı mücadele ettiklerini belirtti.

Maçın ardından

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Bulut, "İstediğimiz baskıyı orta sahada sağlayamadık. Yine de aldığımız bir puana sevinmemiz lazım"

Kasımpaşa Teknik Direktörü Özdeş, "Son 15 dakikada rakibimiz gardı düşmüşken son andaki tercihlerimiz gol atmamızı engelledi. İki takımın aldığı 1'er puan doğal görünüyor"

Evkur Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Erol Bulut, Süper Lig'in 21. haftasında berabere kaldıkları Kasımpaşa maçında orta sahada istedikleri baskıyı sahaya yansıtamadıklarını belirterek, alınan 1 puana sevinmeleri gerektiğini söyledi.

Maçın başında 1-0 öne geçtiklerini ancak birkaç dakika sonra rakibin eşitliği sağladığını hatırlatan Bulut, "İlk yarı ve ikinci yarının ilk 20 dakikasında iyi oynadığımızı düşünüyorum. Kalan dakikalarda ise kötüydük. Çok fazla pas hatası yaptık. İstediğimiz baskıyı orta sahada sağlayamadık. Yine de aldığımız bir puana sevinmemiz lazım. Bugün maçta yaptığımız hatalardan ders almamız lazım. Yakaladığımız pozisyonları daha iyi değerlendirmemiz lazım." ifadelerini kullandı.

Kemal Özdeş'in açıklamaları

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş ise mücadele gücü yüksek bir karşılaşma oynadıklarını kaydetti.

Rakiplerinin haftalardır süren disiplinli oyununun bugün de devam ettiğini aktaran Özdeş, şu değerlendirmede bulundu:

"Maçın ikinci yarısında rakip bizi savunma yapmaya zorladı. Bir kaç pozisyon buldu. Ramazan'ın gününde olması gol yememizi engelledi. Son 15 dakikada rakibimiz gardı düşmüşken son andaki tercihlerimiz gol atmamızı engelledi. İki takımın aldığı 1'er puan doğal görünüyor."

Bakmadan Geçme