Kavşaklarda meydana gelen trafik kazaları MOBESE'de

Afyonkarahisar'daki bazı kavşaklarda geçtiğimiz aylarda meydana gelen trafik kazaları an be an güvenlik kameralarına yansıdı.

Afyonkarahisar’daki bazı kavşaklarda geçtiğimiz aylarda meydana gelen trafik kazaları an be an güvenlik kameralarına yansıdı.

Afyonkarahisar’da meydana gelen iki trafik kazası MOBESE kameraları tarafından görüntülendi. “Kavşaklarda geçiş önceliğine uysalardı bu kazalar” olmazdı başlığı ile yayınlanan görüntüde ilk kazanın Jandarma Kavşağı’nda yaşandığı görülüyor. Sol taraftan gelen bir kamyonet hızla kavşağa girerek karşı tarafa geçmeye çalışırken o esnada aynı hızla kavşağa giren bir otomobil ile çarpışıyor. Çarpışmanın etkisi ile iki araçta savrularak yol ortasındaki bankete çıkarak durabiliyor. Kaza anında kamyonetin devrilme tehlikesi de atlattığı ve sağa, sola yalpaladığı görülüyor.

Görüntülere yansıyan bir başka kaza ise Organize Sanayi Bölgesi Kavşağı’nda yaşanıyor. Kavşağa hızla giren bir minibüs sola dönmeye çalıştığı esnada yolun sol tarafındna hızla gelen otomobil ile çarpışıyor. Otomobil ile minibüs çarpışmanın etkisi ile savrulurken, minibüs yolun sağ tarafındaki bankete çıkarak yön tabelalarına çarparak durabiliyor. Kazada ölen ya da yaralananların akıbetleri hakkında ise bilgi bulunmuyor.

Bakmadan Geçme