Kaymakam Bilgin'e veda yemeği düzenlendi

Manisa'nın Gördes İlçe Kaymakamlığından Aydın Sultanhisar İlçe Kaymakamlığına atanan Turgay Hakan Bilgin için Kaymakamlık tarafından veda yemeği düzenlendi.Manisa'nın Gördes ilçesinde 2012-2017 yılları arasında yaptığı kaymakamlık...

Manisa’nın Gördes İlçe Kaymakamlığından Aydın Sultanhisar İlçe Kaymakamlığına atanan Turgay Hakan Bilgin için Kaymakamlık tarafından veda yemeği düzenlendi.

Manisa’nın Gördes ilçesinde 2012-2017 yılları arasında yaptığı kaymakamlık görevinden sonra Aydın Sultanhisar İlçe Kaymakamlığına atanan Turgay Hakan Bilgin için Kaymakamlık tarafından Belediye Kültür Merkezinde veda yemeği düzenledi. Yemek sonrası veda konuşması yapan Kaymakam Hakan Bilgin, "Hayatımda en zor konuşma veda konuşmaları olmuştur. 5 yıl görev yaptığım süre içerisinde Gördes’i, Gördeslileri gerçekten çok sevdim. Her şeyden önce içinizden birisi olmaya çalıştım. İyi bir Gördesli olamaya çalıştım. Eğer bunu başarabildiysem ne mutlu bana sevgili Gördesliler Gördes tarihinde uzun süre görev yapan kaymakamlar içinde ikinci olmanın onurunu ve gururunu yaşıyorum. Birincisi 1926 -1931 yılları arasında çalışmış Vakkas bey adında bir kaymakamımız Allah rahmet eylesin sonrasında bize kısmet oldu bir 5 yıl görev yapma bahtiyarlığına kavuştuk. Gördesli olarak bir ağabeyiniz, bir kardeşiniz olmaktan her zaman büyük mutluluk duyacağım. Şahsım adına çalıştığım süre zarfında beni yanlız bırakmayan başta sayın belediye başkanımız Muhammet Akyol’a, belediye meclisi üyelerimize, kamu kurum amirlerimize, sivil toplum üyelerimize, kaymakamlık personellerimize canı gönülden teşekkür ediyorum." dedi.

Kaymakam Bilgin’in konuşmasının ardından Gördes halısı hediye edildi.Programa İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Selim Kasacı, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Cumhuriyet Savcısı Hakan Gürbüz, Emnite Amiri İlker Zeydanlı, İlçe Müftüsü İsmail Hatipoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Coşkun Çelik, Huzurevi Müdürü Recep Demir, belediye meclisi üyeleri, sivil toplum üyeleri, siyasi partililer ve mahalle muhtarları katıldı.

Bakmadan Geçme