Keskin'den Karaduman'a ziyaret

MESOB Başkanı Şevket Keskin, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman'ı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman’ı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Beraberinde Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatife Başkanı Ali Evren ile birlikte Karaduman’ı evinde ziyaret eden Keskin, “Haydar Karaduman, Malatya medyasının çınarıdır.  Gazeteci olarak Malatya’ya önemli katkılar ve emekler vermiştir. İyi bir kalem, iyi bir insandır. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.” dedi.

Evren ise, “Malatya’yı ve insanları seven Haydar bey, bizlere her zaman destek olmuştur, kurumlarla güzel bir diyalog kurmuştur.” ifadesini kaydetti.

Ziyaret için teşekkür eden Karaduman, “Biz gazeteciler hep ayakta görünürüz, ayakta oluruz.  Bazen de dünyanın cilvesini anlamak için Yüce Yaradanın takdiri ilahisi oluyor, bazen de yataklara düşürüyor. Yaradandan gelen her şeyi kabul ediyoruz, inanıyoruz. Bu terakki içindeyim.” dedi..

Bakmadan Geçme