Kırmızı Et Üreticileri Birliği Mali Genel Kurulu Yapıldı

Malatya İli Kırmızı Et üreticileri Birliği 2017 yılı Olağan Mali genel kurulu üyelerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Battalgazi ilçesi Sultan Sarayı düğün salonunda gerçekleştirilen olağan Mali genel kurula Malatya Gıda Tarım ve Hayvancılık il müdürü Turan Macit, Malatya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü Zeki Sadak, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık işleri daire başkanı Murat Nalçacı, ilçe tarım müdürleri, AK Parti Battalgazi ilçe başkanı Osman Güder, Canlı Hayvan Pazarı dernek başkanı Ramazan Kırma, iş adamı Şahin Uslu, Abbas Arslan, Sabri Balık, Ömer Akın ve birlik üyeleri katıldı.
Divan Başkanlığına Şahin uslu, Katip üyeliklere ise Ergin Erdemir seçilirken Kırmızı et üreticileri olağan Mali genel kurulu gündem maddeleri okunarak oy birliği ile kabul edilirken, 2018 bütçesi ise görüşülerek kabul edildi.
Kırmızı Et Üreticileri Birlik Başkanı Mehmet Taneli yaptığı konuşmasında Türkiye'nin en büyük Hayvancılık Organize Sanayi Bölgesini Malatya ya kazandırdığımız için mutluyuz dedi.
Taneli Konuşmasında " Gönül isterdi ki bu Mali genel kongremize tüm üyelerimizin katılımını beklerdik. Maalesef haber verdiğimiz halde salon dolmuyor.  Üreticilerimizin birlik çatısı altında bilgi ve teknolojiden faydalanarak organize olmamız gerekiyor.
Türkiye'nin en büyük Hayvancılık Organize Sanayi Bölgesini Malatya ya kazandırıyoruz. Ankara, İzmir, Erzurum gibi büyük illerin  15 yılda yapamadığını biz 5 yılda gerçekleştirdik. Herkes yardımcı oldu. AK Parti İl, İlçe Bakanımız Genel Başkan Yardımcımız, Milletvekillerimiz herkes elini taşın altına koydu.
150 Trilyonluk bir yatırım. 3200 dönüm üzerine kurulacak olan Hayvancılık OSB Malatya ya ciddi katma değer katacaktır. Şu an 140 işletme sahibi kaydı mevcut. 5000 dönüm daha hazine arazisi var buraya da talipli olduk. İnşallah en kısa sürede hayata geçecek projemiz " dedi.
Mali genel kurul sonrası gelen misafirlere Kavurma pilav ikramı gerçekleştirildi.

Bakmadan Geçme