Kız öğrenciler yurt ışıkları ile 'Afrin' yazdı

Bitlis'te yurtta kalan kız öğrenciler, Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek amacıyla yurt binasında oda ışıklarıyla 'Afrin' yazdı

BİTLİS - Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Bitlis Beş Minare Kız Yurdu'nda kalan öğrenciler, Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdi.

Öğrenciler, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'de yürütülen mücadeleye destek vermek amacıyla yurdun ön cephesinde pencere ışıkları ile "Afrin" yazdı.

Öğrenciler ve yoldan geçen vatandaşlar yurdun önünde durarak "Afrin" yazısı ile fotoğraf çektirdi. 

Bitlis KYK Müdürü Ali İhsan Körpe, yaptığı açıklamada, öğrencilerle yurtta bir hesaplama yaparak camdan çıkan ışıklarla Afrin yazdıklarını söyledi.

Körpe, "KYK Bitlis ailesi olarak vatanın bölünmez bütünlüğünü milletimizin birlik ve beraberliğini özellikle Afrin'de mücadele veren kahramanlarımıza moral ve motivasyon vermek amacıyla Beş Minare Kız Yurdumuzun ön cephesinde ışıklarla Afrin yazısını yazdık. Tüm öğrencilerimiz tam destek oldu." dedi.

Öğrencilerden Kübra Taşkın da 2 saat uğraş sonucu Afrin yazısı çıkacak şekilde odaların ışıklarını ayarladıklarını aktararak, "Afrin'de bizim için savaşan Mehmetçiğimizi, arkadaşlar olarak destekliyoruz" diye konuştu. 

Bakmadan Geçme