Köy Kurucuları Derneği MHP'ye Üye Oldu

MHP(Milliyetçi Hareket Partisi) Malatya İl Başkanlığında yapılan üye katılım töreninde 278 kişi üye oldu.

Malatya Büyükşehir Köy Korucuları Dayanışma Dernek Başkanı Şakir Gökçe ve üyeler Milliyetçi Hareket Partisi MHP İl Başkanlığına üye oldu.

Törende bir konuşma yapan Dernek Başkanı Gökçe,” Şehitlerimize Allah’tan rahmet Gazilerimize acil şifalar diliyorum Şuan biliyorsunuz gerek yurtiçinde gerek yurtdışında, mücadele eden kahraman Askerlerimiz ,polislerimiz ve onların yanında güvenlik koruyucuları var .Onlara terörle mücadelede başarılar diliyorum. Allah tırnaklarını taşa değdirmesin ,Sağ salim gittikleri gibi geri gelsinler .Biz Malatya büyükşehir Köy korucuları Dayanışma  Derneği Başkanlığı olarak MHP’ye il Başkanımız  Ramazan Bülent Avşar beyle  ,Genel başkan Dr. Devlet Bahçeli Başkanımın koordinatörlüğünde  çalışacağım zaman koruyucularımızı sıkıntılarına bir nesne de olsa yerleştireceğimize inancımızdan dolayı bugün bu toplantıyı tertipledik, toplu olarak gelip MHP’ye il başkanlığına koordinesinde İl başkanlığında toplanmış bulunmaktayız. Koruyucu kimdir 1985 te terör örgütünün ilk türediği dönemlerde sivil vatandaşlara çocuklara kadınlara yapmış olduğu terör eylemleriyle kendini halkın üzerinde ,korku ve sindirme bu eylemleri gerçekleştirmiş bizler köy korucuları güvenlik koruyucuları adı altında devletimizin yanında vatanımızın yanında milletimizin yanında silahlanmış terörle mücadeleye başlamış bir vatan sevdalısıyız.Yaklaşık şimdiye kadar 3.Bin Şehidimiz mevcut Malatya’mızda 12 şehidimiz mevcut, Şehitlerimize bir kez daha rahmet diliyorum. Mekânları  cennet olsun.6 tane gazimiz mevcut ve gazilerimizden olan arkadaşımız şunda  birisi  aramızda.  Köy korucuları olarak yaklaşık  30 yıldır bir mücadelenin içerisindeyiz, terörle mücadeleyi aksatmadan karda, kış’ta soğuk, gece, gündüz, mücadele vermiş askerimiz ve polisimiz de omuz omuza mücadele etmiş bir camiayız. Köy koruyucuların bir ferdisi olmaktan dolayı  büyük gurur duyuyorum. Bugün de Milliyetçi Hareket Partisi MHP’ye Malatya il başkanlığına arkadaşlarımızla birlikte üye olmak için katılıyoruz,

Milliyetçi Hareket Partisi MHP ’ Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin partiler üstü yapmış olduğu almış olduğu kararlar çok etkiledi.  Devlet Bahçeli’ye genel başkanla bu olumlu ılımlı, milleti ve vatan için yapmış olduğu kararlardan dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum diye konuştu.

 

MHP Malatya İl Başkanı Avşar ise ,”Malatya büyükşehir köy koruyucuları dayanışma derneği başkanı Şakir Gökçe Başkanıma ve üyelerine hoş geldiniz diyorum .Şakir başkanım aynı zamanda Doğu ve güneydoğu Anadolu güvenlik koruyucuları şehit ve gazi federasyonun Genel Başkan yardımcılığı görevini de, yürütmektedir” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar’ Parti binamızda gerçekleştirdiğimiz üye töreninde 278 kişi partimize üye oldular,  Koruyucular PKK ‘la mücadelede vazgeçilmez bir rol üstlenmektedir, köy korucuları Devlet ,yanında mücadelesinde  yer alması Köy korucularımızın olduğu, yerde PKK’nın hiçbir hükmü olmamıştır , her zaman devletin yanında askerin yanında polisin yanında ,onlarla birlikte terörle mücadele etmişlerdir.Ülkemizin içinden geçtiği bu kritik süreçte, Milliyetçi Hareket Partisi MHP Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin  dik  duruş sergilediği gün geçtikçe daha iyi anlaşılmaktadır. Amaçsız çıkarsız milli çıkarları savunmaya devam edeceğiz kim ne derse desin hangi algıyı oluşturmaya çalışırlarsa çalışsın MHP’ye kadroları Başbuğ’un yolunda liderimiz devlet bahçeli inin liderliğinde gereği neyse yapmaya devam edecektir. MHP’nin Türkiye’nin içinde sürüklendi, politika ekonomik ,dış politika toplumsal felaket sürecinde çekip çıkaran tek politik güçtür , ne olursa olsun MHP’ye bu ülkenin mihenk taşıdır bu cennet vatani son kalesi yüce Türk milletinin sigortası milliyetçi hareket Partisi’dir .ver diyene aldı diyene olsun olsun diyecek sandılar öyle diyenlerden korkacağımızı sandılar ne töre bildiler ne de adap bildiler bunlar o kadar gaflettir ki MHP’nin üzerine kirli Emel’lerine kanarak MHP’nin altını oymaya çalıştılar. Ancak liderimiz Devlet Bahçeli in Dik duruşuyla hezimete uğradılar . Şimdi neden MHP diyoruz ‘Türk olduğumuz için Türklüğümüz için en dürüst parti milliyetçi hareket Partisi olduğu için en dik duruş  parti Milliyetçi Hareket  Partisi olduğu için,çalmadıkları için ,çalanı korumadıkları için , millete yalan söylemedikleri için, gösteriş yapmadıkları için, Önce Vatan dedikleri  ve bir çok daha sebep olduğu için. Köy korucularımız Milliyetçi Hareket Partisi ne gelerek üye olmak istiyorlar köy korucularımızın şu anda gelemeyen şahıslarla ilgili sayın başkanım önderliğinde 278 tane köy koruyucusuMilliyetçi Hareket partisine üye olmak için kimliklerini başkanımıza vermişlerdir. Biz de kendilerini bu davanın bu kutlu dava ya kendilerini üye yapacağız bundan sonraki süreçte de kendileriyle hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz .Bizler MHP  olarak bu fedakar ,cefakar güvenlik koruyucularımızın her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Kendilerinin Özlük hakları konusunda da her türlü desteğimizi de kendilerine vereceğimizi talep ediyorum. Köy koruyucuları federasyon Başkan yardımcıları genel başkanımız devlet bahçeli ile görüşecekler.

15 Temmuz sürecinden sonra siyaset tamamen değişmiştir. Genel Başkanımız Devlet Bahçelinin vermiş olduğu kararlar doğrultusunda MHP’ye genel başkanımız devlet Bahçeli dik duruşunu sergilemeseydi hükümetin devletin yanında olmasa idi, Ülkede şu anda çok büyük karışıklıklar olacaktı, Ve iç savaşa gidecekti ,ama genel başkanım 15 Temmuz’dan sonra Siyaseti bir kenara bırakıp her zaman dediği gibi önce, Ülkem ve milletim sonra partim ve ben diyen bir liderimiz var .Cenabı Allah onu başımızdan eksik etmesin .Türkiye’nin sigortasıdır .kendisi O yüzden Siyaseti bir kenara bırakıp sadece ve sadece ülkesi ve milleti için uğraş vermektedir .şu anda ülkemiz böyle birlik ve beraberlik halinde   dayanışma halindeyse liderimizi  Devlet Bahçeli sayesindedir .şeklinde konuştu

Daha sonra üyelere MHP İl Başkanı Avşar tarafından MHP rozeti takıldı toplu çekilen resimle program sona erdi.

Bakmadan Geçme